Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Velicine odjece za bebe..odokativno 14.2.2013 14:52:14
Misty_mama
Uh, vidim da je stara tema, možda ima i neka adekvatnija, ali evo da probam...
Da li je iko od vas imao iskustva sa kapama/kačketima iz h&m? Mom malcu je 7 i po mjeseci, krupniji je i najveći dio odjeće mu je za godinu, ali eto sa kapama nisam imala nekog iskustva, pogotovo sa h&m. Obim glave mu je oko 44 cm, i razmišljam da li da mu uzmem 80 ili 86? Online se naručuje, pa nemam opciju probavanja.
RE: Velicine odjece za bebe..odokativno 14.2.2013 14:56:16
chuci
a zar ne možeš negdje naći koji broj odgovara obimu u cm. obično to na kapama piše. potraži na njihovoj stranici moglo bi pisati. ja sam negdje to vidjela na etiketi ali da me ubiješ ne znam gdje. pisao je broj a i obim u cm.