Miracle*3 -> RE: Teta za čišćenje ? (22.12.2011 21:22:11)
|
IZVORNA PORUKA: mamine oci kanim se javiti danima da vam ponudim svoju pomoc rado bih radila ali odustala sam iz razloga jer vecina zena trazi i onda kad im se javis na pp svaka nadje izgovor joj mila izvini itd... tako da imala sam milion puta dobre namjere zelela pomoci cak i minimalno zaraditi samo koliko da kiriju platim, medjutim kad god sam se na pp javila odredjenim forumasicama dobila bi odbijanje tako da odustajem i ako to nije mojo struka casno i posteno ne stidim se bilo kojeg posla ne samo kao teta za ciscenje javljala sam se i kao teta cuvalica svima se zuri svi traze a kad mi se javis da radis nadje se izgovor onda mi nije jasno zasto javno pisu trazim a na pp ne treba hvala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa ja ne znam da bih rekla ne hvala. Sve zavisi sta neko trazi. Imas milion razloga. Postoje ljudi koji ne zele mijesati prijateljstvo i posao. Vi se druzite i pijete kafu, mozda neko ne zeli ili misli da bi to pokvarilo to prijateljstvo. Evo ja trazim, i javi mi se zena i kaze da ima bebu od 14 mjeseci. I sta ako joj se beba razboli, sta cu ja onda???? Ili druga se javi i spisak uslova, a ja nisam ni zaustila da kazem sta mi treba i sta zelim od nje, tako da nemoj se ti ljutiti, ti nemoj odustajati od posla zbog par odbijenica. Da smo svi odustajali, sta bi bilo.
|
|
|
|