suncano -> zivot sa njegovim roditeljima (27.8.2013 8:00:13)
|
Nemam kome da se izjadam, ne mogu da sekiram roditelje pa moram ovdje. Kad sam se udavala njegove roditelje sam poznavala povrsno. I ucinili su mi se dragi ljudi. On je rekao da nece zivot u zajednici pa je kupio stan ali eto preci cemo za 7-8 mjeseci jer njegovi nece biti tu pa da stan nije prazan. Uglavnom, evo nastala je cetvrta godina, mi nikad nismo sami, i dalje smo u njihovom stanu. Tu su i svekar i svekrva. Konstantne svadje, nenam svog mira, muz mi evo vec nekoliko puta obecava da cemo se preseliti ali nikad. On je sa svojima u dobrim odnosima, sto je i normalno. Ja se osjecam kao u tudjoj kuci. Osjecam se potpuno prevareno.. Taman ga ubijedim da se preselimo, njegovi roditelji ga ubijede u suprotno. I on naravno stane na njihovu stranu. Ovih dana sam na rubu zivaca. Ne znam vise kako da se ponasam. Moj muz nije svjestan da se ja emotivno udaljavam od njega zbog toga.Imam osjecaj da sam mu na zadnjem mjestu, mada on tvrdi suprotno. Imamo divnu bebicu. Ja samo hocu svoj porodican zivot, bracni zivot. Spavacu i na podu ako treba samo da se preselim. Ali on ne vidi potrebe za tim.
|
|
|
|