memma -> RE: Smiješne priče s poroda (30.8.2013 23:51:41)
|
haha joj oplakah :D [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: ninulina Dok sam se porađala nije mi bilo smješno, ono - 11 sati na dripu sa konstantnim bolovima auuu. Al eto kad vratim film unazad smješne su mi neke scene ipak [sm=smiley36.gif] Porod sam prevrištala da se odmah razumijemo iako sam svih devet mjeseci govorila nema šanse nećeš ti vrištati jao sramota ovo ono, aaaaaa malo sutra , da čujete samo taj "mili " glas u toku bolova i te melodične krikove auuuh! Onda , pored mene je bila malo čudna ženica , onako , svadljive prirode, pa osim što je psovala doktore jer neće da je pregledaju svakih sat vremena , u jednom trenutku je i mene "spopala". Naime doktorica mi je rekla da sam otvorena pet prstiju a onda je nakon nekog vremena došao drugi dr. i rekao da sam otvorena 4 prsta i ja kažem fino ,, Doktore mene ovaj drip izgleda zatvara, maloprije mi doktorica rekla da sam 5 a vi kažet da sam 4 prsta otvorena " kad ova ženica do mene dreknu ,, Što lažeš doktora , doktorica ti je rekla da si jedva 3 prsta otvorena!!! Što ga lažeš " Al ima sreće pa mi je onaj drip bio prikopčan u ruku inače mislim da bih je zaskočila tamo koliko me je iznervirala! [sm=smiley29.gif] I da , koliko sam bila "mirna" na onom porođajnom stolu uspjela sam onu cjevčicu što ide iz boce u ruku da omotam oko repa na glavi jedno dvaest puta , pa se babica isčuđavala kako sam to napravila! Hebote , mogla sam i ćelava ostat ! [sm=jezicek.gif] I tako doktor mi je samo rekao da ovakvim slučajevima u sali niko neće da priđe, ovim "mirnicama" poput mene eeeeeee reko doktore i ne morate mi prići , djete iz mene izaći mora , ja se moram poroditi sa vama il bez vas [sm=smiley36.gif] Sve u svemu svaka bol se baš brzo zaboravi kad ugledaš to malo savršeno biće pored sebe [sm=smiley1.gif] Oplakah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|