Kikitown -> RE: Gdje boli neplodnost? (21.5.2015 11:07:02)
|
Nažalost ima nas takvih puno i najdraze mi je sto imamo jedni od drugih podrsku jer u mojoj okolini ja sam ua prvu vto rekla svima i mogu vam reci niko mi nista nije olaksao cak ne znam jesu li mi vise otezali dobronamjerni ili zlonamjerni s obzirom na to da zabole rijeci i jednih i drugih. Za drugu isto tako neuspjelu nismo rekli nikom tako da smo sami otplakali i bilo je lakse. Tako za one koji se pitaju sta kako. A sto se tice boli nemjerljiva je, neopisiva, to samo znamo mi trudilice i Dragi Allah dz.s. Meni se neki dan desilo da je kolegica pricala o nekim poznanicima na poslu i na glas pred svima reče:"Ma i oni ovako kao .... prave bebu al im nesto ne ide" Da samo zna koliko me je povrijedila a o intimi koju sam povjerila njoj a ona iznijela ispred desetak drugih ljudi da ne pricam.... to mi je bio sami "vrh" ovog dna... ili price kako su neki poslije deset petnaest godina braka uspjeli, ili slicne situacije koje su ovdje vec navedene. Ja to sebi ovako predstavljam: uradit cu sve sto je u mojoj moci da ne bih kasnije zalila , a kada i kako ce biti to je u Bozijim rukama. Nekad sam normalna nekad placem danima, nekad me komentari povrijede a nekad cak i nasmiju te ljudske gluposti. Sve u svemu trudit cu se i boriti dok za to ima ikakvog smisla i bilo kakve nade NE ODUSTAJEMO. Ljubim vas armijo moja bajhrabrija :*
|
|
|
|