tea lana -> RE: Displazija kukova (24.4.2010 10:21:57)
|
IZVORNA PORUKA: blum zdravo svima, imam bebu od 5mj. i na prvoj kontroli kukova sa 40 dana ustanovljena je obostrana displazija kukova.Inace idemo kod prof.Gavrankapetanovica.Nosili smo siroki povoj sve do juce kada nam je na kontroli rekao da se jedana kuk odlicno namjestio i da je sasvim ok, ali da drugi nije reagovao od prosle kontrole, i da sad slijede graffove gacice.Moj svijet se srusio, cijelu noc sam se budila i govorila sebi da sam sanjala.Molim da mi se jave mame sa slicnim iskustvom jer ja ne znam kako cu pogledati svoju princezu u tim gacicama, kako cemo se igrati i valjati kako uciti puzati.......srce mi se cijepa......pozz svima uote]IZVORNA PORUKA: faris06 Ma znam da ti izgleda kao smak svijeta, ali vjeruj nije tako, mnogo gorih stvari ima. Ja imam dvije prijateljice kod kojih su djeca imala pravo tzv iscasenje kukova. Jedna bebica je od 2 mjeseca prvo bila na ekstenzijama u bolnici, zatim grafove gacice, do kada tacno ne znam , a sada je fina vesela petogodisnja djevojcica, koja je na vrjeme prohodala i nema nikakvih problema. Drugi je djecak stariji od mog sina samo dva dana, koji od 40-og dana do 6 mjeseci nosio tzv kaisice i nakon toga na vrijeme propuzao, prohodao, sada je jedan slatki mali vrazicak, koji ne miruje sekunde. Znam da je za njihove roditelje taj period bio grozan, ali sve prodje. I neka ti je samo u mislima da je to sve na vrijeme i da idete kod najboljeg ljekara za taj problem u nasoj zemlji.
|
|
|
|