enaa@ -> RE: jaslice (13.8.2014 23:00:12)
|
vecina privatnih vrtica prima djecu od 6 mj iskreno i nemam bas dobro iskustvo sa jaslicama.Djete sam upisala u jaslice u Aprilu prvo je pocela prehlada,pa stalni kasalj,pa temperatura.Tri dana jaslice 7 dana kuci,nakon toga opet iduci mj ista prica,sve mislim to mora tako biti,nisam isla na posao skoro pa nikad.Juni dijete nakon 10 dana pauze od vrtica bio 4 dana prisutan tem 40,upala mokr kanala eserihi bakterija ja zgrozena dok mi rece da ga moram sunetit da je mozda zbog toga,jos sam zab dodati eserihi u mok au grlu stafilikoke da se ubijes i javim vrticu da necemo dolaziti nikako 7 mj da mi prebace uplatu za iduci,nakon izljecenja svega toga sunet i to sve zavrsimo i ja uvjerena kraj bakt i mi opet poc mje vrtic objasnim ja tetama kako i sta one me uvjere da su radili svima nalaze 5 6 dana prije i fol opet sve super.Petak dolazim po dijete, dijete vruce,pomislila sam trcao pa se zagrijao jer ne volim unaprijed dramiti,kuci tem 38.2 to je nekih 18 sati znaci da je morao imati i nekad po danu,a niko od tih fol teta se nije sjetio da nazove mene ili mm.doktoru opet bak u grlu nosu i vec kako to ide,eto to je moje isk sa vrticem i rekla sam nikada vise sada pokusavam nacitetu za cuvanje pa ako neko ima nekoga neka mi se javi a iskreno se nadam da ce te vi imati puno vise srece.[sm=duda.gif] pozzz
|
|
|
|