Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
E stavrno si je složila ...svaka čast...kombinacija boja mi je super
Breskvoooo, mamita je bila oduševljena poklonom, već je uručeno Bebon je izignorisao i mene i tortu i samo je spavao Ali nije mi jasno zašto noa i dadada nisu komentarisale tvoju tortu Možda bi da su znale da si je za mene napravila
Breskvoooo, mamita je bila oduševljena poklonom, već je uručeno Bebon je izignorisao i mene i tortu i samo je spavao Ali nije mi jasno zašto noa i dadada nisu komentarisale tvoju tortu Možda bi da su znale da si je za mene napravila
nije mi nesto RR u redu jedva upadoh a sad ide hvalospjev jao,torta je divna,nikad nisam vidjela ljepsu a tek tko je narucio ma nemam rijeci, toliko prekrasno da se ova tema moze zatvoriti jer ljepse od ovoga ne moze
jao,torta je divna,nikad nisam vidjela ljepsuuser posted image user posted image a tek tko je narucio ma nemam rijeci, toliko prekrasno da se ova tema moze zatvoriti jer ljepse od ovoga ne moze
Pa recimo da sam zadovoljna Mudro zboriš, ova tema, nakon ove torte i ovog naručioca, više nema smisla
nije mi nesto RR u redu jedva upadoh a sad ide hvalospjev jao,torta je divna,nikad nisam vidjela ljepsu a tek tko je narucio ma nemam rijeci, toliko prekrasno da se ova tema moze zatvoriti jer ljepse od ovoga ne moze
jesam li dobra
jao grozne ste sad ću ja nazvat i dadadu da me i ona pohvali
E, neka nije plava ili ruzicasta, pa makar bila i Beskvina
Mogu li ja dobiti dva savjeta jer nema sanse da citam sve?
1. Koliko komada pelena treba za tortu na tri sprata? 2. Koje pelene su bijele? (Mi smo koristile Pampers i one imaju neke šare, koje ne zelim da se vide.)
jesam li dobra
Fidis ti ove zloce noJe zato ti komp i ne radi ne dam ja moju breKskvu i klemzi A sad...torta je boli glava ...ide to tebi breKskva...ide...samo nastavi
Breskva, hajde mi pomozi sta bih ljubicanstveno mogla staviti, osim Milke za mamu
hm draga mogla bi za mamu neki zanimljivi šal ili maramu i time umotaš jedan dio (npr. prvi, pošto je najveći) a druga dva ukrasnom trakom (naravno ljubičanstvenom) npr. ovako nešto samo eto ti nađi ljubičanstvenije
a za dijete imaš ljubičastih igračaka, čarapica, siperčića, kozmetike
< Poruku je uredio Breskva -- 15.10.2011 15:16:45 >
jel neko zna mozd dali ima u sarajevu neko ko pravi torte od pelena ako ima neka mi javi ili da neki kontakt telefon ili internet stranicu ili mejl ili bilo sta.hvala
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''