Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a gdje uzmete ove trake od papira cini mi se,ovo da se ne vide pelene
mala ja sam to jednom uzela kod nas u bingu, dođe mnogo tih traka u jednom pakovanju i skontala sam da bi ih mogla iskoristiti za ove pelene a inače ne znam za šta su , ništa čak ni ne piše na njima, u običnoj su najlonskoj vrećici
Evo i naše prve torte Budući da sam je na brzaka napravila, a i slikala (nisam je slikala sa svih strana) po mom mišljenju solidna je. Na vrhu je žirafa (da, da tirkizno narandžasta , koja svira onu bebansku melodiju kad joj se izvuče vrat, čarapice, siperak, cucla, privjesak za cuclu, još neka narandžasta životinjka , dvije zvečke, toplomjer za vodu i krema za njegu bradavica za mamu).
N_N svaka čast Breskva, meni će u oktobru trebati jedna torta, akobogda, pa valjda bude prilike da je kupim od tebe
N_N lijepa ti je tortica , sviđaju mi se trakice...
klemzi ako bude prilike i put te nanese u Tz prvo ćemo mi kaficu jednu popiti, al ono da oćejfimo... ne brzinski kao prošli put pa ćemo onda napraviti najljepšu tortu
bilo bi divno
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja imam 2 babine u 9 mjesecu (blizanci aBd) i jedva cekam!planiram im pravit tortice,mama jos ne zna sta nosi,a ja navijam za i da mogu rozu i plavu napravit,a kontam mami blizanaca pelene super dodju ,i sve sitnice uz njih
meni je baš sa ukusom urađena...sviđa mi se ovo motanje u papir da se ne vide pelene...a siperak znam to ''''logu'''' kupila ja i Samiju i sari smao rozi više komada...šteta nema Volim tetku il dajdžinicu i nešto sad kontam ovo uopšte nije loš poklon za svaku mamu koja ima bebu u pelenama ha bajram ha 8.mart obradujemo kolegice...ma pelene su ludilo...mislim da stavrno svakome s eozari lice kad ga počatiš jendim pakovanjem...kokad dozlogrdi
e tajra vjeruj...ozbiljno razmišljam kolegicinom djetetu tortu ili napravim ili naručim za prvi rođkas...ma mislim i lijepo a i korisno... ja se ne bih bunila da mi je ko ikada kupio paket pelena ...a nije vjeruj
tako da sam svoj prethodni post u skladu sa ovom idejom i napisla
< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.7.2011 1:05:23 >
Mislim da nema mame koja se ne bi obradovala ovakvom poklonu, ovo je jako korisno i praktično, a osim toga izražava na neki način i posvećenost ako sami izradite ovakav poklon. Ja sam svojoj kumi sama napravila bebinu knjigu, a kada sam je ukoričila na koricama je pisalo ime njene bebe, ona je bila oduševljena, naročito što je znala koliko je truda i vremena u to uloženo, ali meni nije bilo mrsko jer u pitanju je velika , tako da mislim da se ovakvi pokloni jako cijene, jer su nekako individualni i posebni i pokazuju koliko nam je do nekog stalo - ne mislim naravno na materijalnu vrijednost poklona , nego na vrijeme i strpljenje koje sm uložili. Ipak ko nije baš vješt s ovim tortama (kao ja npr.) mislim da je super što imamo kontakt naših forumašica koje su profesionalne u ovome da odrade ovaj posao za nas, Breskva torte na tvom profilu su stvarno super, a Mamine oči i tvoja mi se dopada, bila bi sigurno još bolja da je oštrija slika, da aBd budete imale pune ruke posla, a mi što više prilika u našim porodicama i među prijateljima da kupujemo torte od pelena. Puno sreće i puno naruđbi svim ženicama koje su se odlučile baviti kreiranjem torti od pelena