scarlett -> RE: "Torta" od pelena :) (19.7.2011 2:14:27)
|
Mislim da nema mame koja se ne bi obradovala ovakvom poklonu, ovo je jako korisno i praktično, a osim toga izražava na neki način i posvećenost ako sami izradite ovakav poklon. Ja sam svojoj kumi sama napravila bebinu knjigu, a kada sam je ukoričila na koricama je pisalo ime njene bebe, ona je bila oduševljena, naročito što je znala koliko je truda i vremena u to uloženo, ali meni nije bilo mrsko jer u pitanju je velika [sm=smiley27.gif], tako da mislim da se ovakvi pokloni jako cijene, jer su nekako individualni i posebni i pokazuju koliko nam je do nekog stalo - ne mislim naravno na materijalnu vrijednost poklona , nego na vrijeme i strpljenje koje sm uložili. Ipak ko nije baš vješt s ovim tortama (kao ja npr.) mislim da je super što imamo kontakt naših forumašica koje su profesionalne u ovome da odrade ovaj posao za nas, Breskva torte na tvom profilu su stvarno super, a Mamine oči i tvoja mi se dopada, bila bi sigurno još bolja da je oštrija slika, da aBd budete imale pune ruke posla, a mi što više prilika [sm=duda.gif] u našim porodicama i među prijateljima da kupujemo torte od pelena. Puno sreće i puno naruđbi svim ženicama koje su se odlučile baviti kreiranjem torti od pelena [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|