ebru -> RE: bebu nista neinteresira (3.1.2009 21:30:16)
|
Kao sto je neko rekao svaka je bebica prica za sebe!I meni je ovo prva beba pa sam se i sama brinula za neke njene postupke,sad vidim da je sve bilo bespotrbno. Mi smo imali fazu,ja mislim oko 5-6 mjeseci kad nije htjela ni skim drugim osim samnom...i toliko me znala izmorit da sam navece u 8 sati ko kokos isla u krevet,i kad bi legla automatski bi zaspala...al eto i to prodje. Jel tvoj muz bude duze odsutan ili radi puno pa nema vremena da se posveti maloj?Ako je tako,neka bar kad ima vremena posveti malo paznje maleckoj,i sve ce to doci na svoje! Moja cura sad ima fazu opet da sto god ja radila dodje do mene i ja joj dam ruke i hoce da se penje uz mene-to ti je u prevodu "uzmi mama pa me nosaj ,dosadno mi je"...proce valjda i to uskoro! Hmmm,a sto se tice igracki,bebe uvijek vole nesto sto nije igracka,koliko sam skontala u svom stazu majcinstva.Moja se znala igrat duuugo npr sa nekom kartonskom kutijicom malom,volila je da cijepa novine( a ja sam morala pazit da slucajno ne zavrsi u ustima)i sl.pa pokusaj,mozda i upali[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nadam se da sam ti makar malo pomogla Pusa tebi i bebici
|
|
|
|