RE: Jevmu - Ašure (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuhajmo zajedno

Poruka

DM -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 19:06:11)

Ja se kanim da sjeckam...samo me glava od iftara rastura[sm=smiley13.gif]

Skvo RR -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 19:07:20)

Super amam....[sm=smiley1.gif] a kako ti racunas dm...ne znam sto deveram ovoliko...

DM -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 19:13:22)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Super amam....[sm=smiley1.gif] a kako ti racunas dm...ne znam sto deveram ovoliko...

ma i ne računam[sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 19:16:09)

[sm=smiley36.gif]..mozda ja ipak pretjerujem sa tim brojanjem[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 19:42:36)

ooo jeli se to pravi asure, moje se kuha, jos malo pa gotovo [sm=smiley1.gif]

Amam -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:13:33)

Evo i ja pocela stavila grah i orastaste da se iskuhaju,ostalo pripremila
imam nekih 27 sastojaka od prilike,nisam do sad brojala,ali ove godine imam seficu,danas u skoli mualima pricala o asuri i sad se mora brojati da ne bude paran broj [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:13:34)

ja brojim šećer...
jer i bez njega se može...

al ne brojim cimet i karanfilčić ...ko u mojoj glavi bez toga ašure nije[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:22:05)

Ja brojim do 7 poslije ne brojim [sm=smiley36.gif] uvijek nesto neplanirano ubacim [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:23:09)

Ako sam ja dobro skontala, kuhate i meso i voće i povrće i žitarice i sve zajedno pošećereno[sm=zmeden.gif]

Amam -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:25:38)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ako sam ja dobro skontala, kuhate i meso i voće i povrće i žitarice i sve zajedno pošećereno[sm=zmeden.gif]

[sm=smiley1.gif]...moze i malo suhog mesa [sm=smiley36.gif]...Mico T jesi li cula za "Nuhov(Noin) puding" eto to je to :)
P.S. Meni ovo sega pomalo(sram me bilo) i ja sam skepticna na kombinacije ove slano-slatke,ali zbilja bude ukusno.

MicoTico -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:32:36)

IZVORNA PORUKA: Amam

[sm=smiley1.gif]...moze i malo suhog mesa [sm=smiley36.gif]...Mico T jesi li cula za "Nuhov(Noin) puding" eto to je to :)
P.S. Meni ovo sega pomalo(sram me bilo) i ja sam skepticna na kombinacije ove slano-slatke,ali zbilja bude ukusno.

Nisam čula nikad. Samim tim nisam ni probala[sm=smiley36.gif]
Zanimljivo mi je ovo[sm=smiley1.gif]

DM -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:37:35)

Ja ne, ja stavljam pšenicu, geršlo, orašaste plodove i sušeno voće+cimet i šećer

Amam -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:38:11)

IZVORNA PORUKA: Amam

Nisam čula nikad. Samim tim nisam ni probala[sm=smiley36.gif]
Zanimljivo mi je ovo[sm=smiley1.gif]

Kazem ti i ja sam skeptik,ali bude lijepo i ukusno [sm=smiley1.gif]

rerica -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:39:30)

Ja ne pravim nesto sam hastali,al postim [sm=smiley1.gif]

DM -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:40:27)

IZVORNA PORUKA: rerica

Ja ne pravim nesto sam hastali,al postim [sm=smiley1.gif]

Hajde dođi do mene i ja ti dam[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:40:35)

hm ja nisam nikad cula za meso da se stavlja, znam da se stavlja voce, orasasti plodovi i mahunarke i zacini i zitarice. i u takvom obliku sam i jela, i jakoooo mi se svidja

i nedavno kupim dr oetker on izbacio neke truske poslastice koje mozemo napraviti sami, tipa kolac u kutiji i asure u kesici i pravila sam i odlicno je

canim -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:41:38)

Ma sve moze, bitno je da bude min 7 namirnica a max 77 [sm=smiley14.gif]

Hanady RR -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:43:25)

ja ne stavljam meso nikada...u ašure

ako radim slatko slanu kombinaciju onda je to slatki čevap sa teletinom i suhim voćem[sm=smiley36.gif]

DM -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:44:32)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja ne stavljam meso nikada...u ašure

ako radim slatko slanu kombinaciju onda je to slatki čevap sa teletinom i suhim voćem[sm=smiley36.gif]

Ovo me u djetinjstvo namah vrati[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:45:09)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

hm ja nisam nikad cula za meso da se stavlja, znam da se stavlja voce, orasasti plodovi i mahunarke i zacini i zitarice. i u takvom obliku sam i jela, i jakoooo mi se svidja

i nedavno kupim dr oetker on izbacio neke truske poslastice koje mozemo napraviti sami, tipa kolac u kutiji i asure u kesici i pravila sam i odlicno je

Dr. Oetker koristi svinjski zelatin pa ga je pozeljno izbjegavati, ja ne kupujem njihove proizvode.

Hanady RR -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:45:14)

IZVORNA PORUKA: canim

Ma sve moze, bitno je da bude min 7 namirnica a max 77 [sm=smiley14.gif]

i neparno u svakom slučaju brojeva između[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:53:16)

Ja pravim samo slatke vaijante, ne volim to mijesanje okusa nikako.

Honey3 -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:53:45)

Eh darage moje,moja Asura od 43 sastojka gotova [sm=bravo.gif] Danas smo mm i ja postili,i sutra imamo nijet aBd,ako meni ne dodje[sm=hudicek1.gif]
Ja brojim sve sto stavim kao namirnice,i secer,i cimet,svaki zacin.....i stavljam meso,ali samo jedan listic suhog mesa,da se broji[sm=smiley1.gif]

DM -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:56:45)

IZVORNA PORUKA: Honey3

Eh darage moje,moja Asura od 43 sastojka gotova [sm=bravo.gif] Danas smo mm i ja postili,i sutra imamo nijet aBd,ako meni ne dodje[sm=hudicek1.gif]
Ja brojim sve sto stavim kao namirnice,i secer,i cimet,svaki zacin.....i stavljam meso,ali samo jedan listic suhog mesa,da se broji[sm=smiley1.gif]

Ih zaha napravila ašuru danas , a ašura sutra[sm=jezicek.gif]

Honey3 -> RE: Jevmu - Ašure (12.11.2013 20:58:12)

IZVORNA PORUKA: DM

IZVORNA PORUKA: Honey3

Ih zaha napravila ašuru danas , a ašura sutra[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley19.gif] rekla sam ti,bit ce bijena [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sljedeća stranica >   >>