bebano -> Blagi osip po licu (3.1.2009 12:32:46)
|
Drage mame prije svega koristim priliku da vam svima skupa sa vasom djecicom i vama najmilijim zazelim Sretnu Novu 2009 godinu uz puno zdravlja prije svega. Da budete veseli, sretni, nasmijani... E sada o osipu na obrascicima mog sina. Pojavio se prije nekih 10ak dana samo po lijevom obrascicu i oko usta. Nije alergija na hranu jer nismo uvodli nista novo. U to vrijeme smo isli na vakcinu i dr nam je rekla da moze biti od pljuvacke, jer jako puno bali i trpa sve zivo u usta. Zezaju ga zubici, imamo 7 mjeseci, a jos ni jedan zubic, krezo mamin [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Medjutim danas primjetim da se taj osip prosirio i na drugi obrascic. To su male crvene tackice i onako je prilicno hrapavo pod rukom. Ja ga umivam kamilicom i to mazem HIPP krenom i dr mi je to preporucila. Imate li vi iskustva sa ovakvim problemom? Moze li ovo imati veze sa rastom zubica, jer sam citala da neka djeca dobiju i proliv i ospu se i svasta nesto.. Nisam pametna, nemam osjecaj da njemu to smeta da ga svrbi. Pls svaki savjet i iskustvo je dobro doslo.
|
|
|
|