manfri -> U kojoj sedmici ste rodile blizance? (19.7.2013 11:16:31)
|
Ovu temu nisam nasla na ovom dijelu sa blizancima pa rekoh da postavim , jer me bas interesuje, zbog milion raznih prica o tome kad se rađaju blizanci . Naime mi smo sada 36+5 i super se osjecamo (osim standardnih boljki [sm=smiley36.gif] ) Kod mene su dvojajcani - fizicki odvojeni svaki svoj stan ima [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ja se jos uvijek mogu kretati i jedva cekam svoja zlata. Helem ja sam povremeno zbog svih tih prica bila pod velikim stresom i eto opet hvala Bogu mi haman do kraja dogurasmo bez ikakvih problema , sto znaci da sam se vecinu vremena bezveze stresala radi glupih prica. Kako vidim ima jos buducih mama blizanaca Masallah pa rekoh da otvorim ovu temu da one koje budu cule sve te glupe horor price o obaveznom prijevremenom porodu mogu otvoriti ovu temu i vidjeti da tu nema pravila . Nadam se da ce bar nekima biti lakse kad procitaju da te price su uglavnom samo price . Mamice blizanaca u kojoj sedmici ste vi rodile svoja zlata? Meni su mozak probili kao ranije , te rizicno , te sedmancad te.... bla, bla , bla .
|
|
|
|