Vanne -> RE: Missed ab (31.3.2014 17:27:41)
|
IZVORNA PORUKA: Bambina. Draga Vanne negativan. :( Uradila sam ga 3-4 dana prije ocekivane menstruacije. Mozda zato... Uglavnom, ja s eosjecam trudno. :) Inace nisam sklona mucninama. Povratila sam u zivotu samo 3-4 puta a sad mi je muka cim sam imalo gladna, idem cesto u wc, grudi su mi nekako baas vece, zamanta mi se, ponekad me ledja zabole u donjem dijelu, osjecam se nekako pospano, iscrpljeno kao da imam ututrasnju temperaturu i 7 dana unazad me boli (pulsirajuce boli) lijevi jajnik, kao da cu da dobijem... Znam da trudnice u silnoj zelji znaju da umisle simptome kojih nema ali ja ih zaista objektivno imam. Ljubim te IZVORNA PORUKA: Vanne IZVORNA PORUKA: Bambina. Test sam vec kupila neki lady 9.80km. Trebao bi biti osjetljiv po cijeni, bas cu da procitam koju kolicinu hcg-a moze da ocita. Sutra ujutro radim aBd. Mila jesi li radila test? Ako i bude negativan nemoj se razocarati,nemoj klonuti...ima novi mjesec,nova nada... Pridruzi nam se u cekaonici u martu...ima dosta zena koje pokusavaju da zatrudne,mozete razmjenjivati iskustva medjusobno... Ja se ipak nadam da ces sad pravac na trudnicke teme [sm=smiley1.gif] Ponovi test za dva tri dana...ja se najiskrenije nadam da si trudna...mozda je bilo rano da ga radis...uzmi gravignost ultra,on je bas osjetljiv...
|
|
|
|