Medić* -> RE: Porodila se Medić slatki (24.7.2013 22:20:42)
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: medic slatki Hvala vam lijepe moje cure. Amin na zeljama. Neka su nam sva nasa djecica zdrava, ziva i sretna inshallah [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Ljube vas Fatih i Umma sa mamom [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ljubac.. nadam se da se dobro oporavljas. za ostalo ne brinem ;) ime je prelijepo. da bude ziva i zdrava dugo, dugo godina :)) kako je braco? je li se on navikao? sta mu je beba donijela za poklon [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].. gledala sam neki dan u OBIju romobile, kontam je Fatih dobio romobil ili je 'seka' nesto drugo skontala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Amin draga [sm=smiley31.gif] E bas onaj dan nakon price o romobilima nije proslo sat vremena mene ti zigne stomak i pravac sala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uglabnom sve je super proslo, za nepovjerovati naspram prvog porordjaja :) Romobil cemo gledati cim pocnemo sa sekom izlaziti za koji dan, ne mozemo cekati cetersenicu otici ce nam sunce :) A seka mu donijela komplet nekih autica trkackih na baterije sa sinama i kompletnim igracima glavu mi probi zvrndajuci [sm=smiley36.gif] A danas pred iftar isao je da kupi sa babijem plastelin i kupio je seki jednu malu lutkicu [sm=muca.gif][sm=muca.gif]
|
|
|
|