Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo upravo sam se čula sa Medićem, porodila se oko 16 i 15, rodila ljepoticu 4800 tešku mAšallah, malo je secnuli, ali biće to inšAllah dobro....
Ovom prilikom iskrene čestitke, da budu i jedna i druga žive i zdrave, i da nam se hairli oporave
Ljubimo ih punooooo
mašallah...čestitke do srca mami i babi a bratu princu posebne čestitke na rođenju seke...
a bogami i muštulugdžiji čestitamo
Danas je predivan dan za nase porodilje s teme. MashAllah Medic divno je cuti kako se sve brzo odvilo i da je stigla zaista jaka i snazna bebica. Nek vam je ziva i zdrava i na ponos i da vam samo srecu i radost donosi u zivotu. Zaista divan dan, sa divnim velikim bebicama i snaznim i hrabrim mamicama. Brz oporavak zelim.
masallah draga, da budete žive i zdrave eeeeee, džaba ću ja u četvrtak da gledam ima li te, ti se hvala Bogu porodila Neka vam je princeza živa i zdrava i na ponos svojim roditeljima! Velika pusa za "velikog" bracu