Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: a sta sa "potplacivanjem" babica 10.9.2010 15:33:15
iv@ncica
treba pocastiti naravno kolac... pice, zbog nase radosti ..ali ih obasipati ne treba...ja bi babici dala u onom trenutku sve , jer je i zasluzila..zena me tako lijepo vodila..objasnjavala, govorila sto da radim, masirala leđa, ruke, pazila me, ma bolja mi od majke bila, pregledala, tusirala ma sve ....a doktor je dosao na zadnja 2,5 truda, onako bunovan i rascupan od spavanja i rekao hmmm nema dernjave sad, tiskaj kad ti kazem i spremio se da mi se baci na stomak. ... e pa normalno da lijecnik treba da sve pregleda, osobito kod komplikacija, ali vala babica odradi sve do njegova dolaska..i ja sam babici dala nakon poroda ono bas za frizure sto se kaze jer je nisam u stanju voditi na pice ili cascenje, ta je zena zasluzila, a njega sam opalila nogom kad mi je pokusao bespotrebno leci na stomak ne podrzavam to davanje novaca..ali kad se vec daje, radije cu radniku dat...i ta mi je babica dala i br. moba i dolazila mi je poslije kuci...ptregledala mi bebicu, pomogla mi oko upaljenih grudi...a nista nije uzela za te usluge , jer sam joj vec platila kako ona rece,osim sto je popila kavu. ja mislim da necu vise rađati
RE: a sta sa "potplacivanjem" babica 10.9.2010 18:10:46
veeseelaa
kad god me neko lijepo tretira bez obzira jel samo obavlja svoj posao ili ne, ja se revanširam poklonom :-) jer mogao je biti i ne ljubazan, zašto da ne? što se tiče babice, meni je ista došla s godišnjeg na moj poziv samo da me porodi, i to joj nije bio posao, došla je samo zbog mene, i bila je divna, topla, brižna itd Naravno da je zaslužila da joj se zahvalim na neki način, to ne smatram potplaćivanjem I dalje smo u redovnom kontatku , baš me jutros zvala
< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.9.2010 18:11:15 >