Ninushka -> RE: Otvorenost grlica maternice u 25-oj nedelji... (12.7.2013 9:40:22)
|
Ja sam bila otvorena/ uloživa za prst kada su dr slučajno otkrili u 22 sedmici, pa mi je rađen serklaž u 23 sedmici. Od tada sam na strogom mirovanju i gynipralu. Doduše, znam nekoga kome je rađen setrklaž a poslije toga joj je preporučeno samo strogo mirovanje bez gyniprala, i djevojka je prenijela trudnoću..to je naša malena_sharena...nadam se da s e neće ljutiti što je spominjem. Meni još i danas pomaže mama, mm je preuzeo sve poslove na sebe. Čim dođe kući s posla, kuća je njegova...uz to i briga o našem trogodišnjem vražiću.... Ne znam koliko ti je teško naći nekoga da čuva malenu, i još nekoga da služi stariju osobu, ali ti o tome više ne smiješ brinuti. Meni je saznanje o tome da ću morati ostatak trudnoće mirovati i još pri tome raditi serklaž jako teško palo, ali vjeruj, evo iz iskustva, čovjek se navikne. Mila, samo nađi neko rješenje da briga o kćerki i drugoj osobi nije na tebi... Biće to sve u redu, ne brini i ne sikiraj se puno, sretno mila!
|
|
|
|