napolitanka -> RE: Test za trudnoću (31.3.2009 23:25:51)
|
drage cure, moram još jedan put da se javim, jer ne mogu da shvatim zašto se nevjerovatne stvari dešavaju upravo meni...dakle imam probleme sa ovulacijom, neredovne cikluse, folikule su mi male itd....stvarno ne očekujem da ću zatrudniti prirodnim putem, ali eto nekad i meni taj test dođe pod ruku (nada nikad ne umire...), pa ga uradim...dakle:prvi(rapid baby):pozitivan....trči muž u apoteku i donosi clear blue: negativan....ujutro neki talijanski na prvu jutarnju mokraću: opet negativan....ne mogu se smiriti zbog prvog pozitivnog, pa kupim još jedan baby rapid, ali u drugoj apoteci: opet pozitivan..već sam izgubila kontrolu nad sobom, odem u apoteku i kupim još dva: ponovo baby rapid i neki unitest: oba negativna...e koga to ne natjera da plače kao mala beba...sve mi izgleda kao neslana šala sa mnom, ali lijepo se pitam šta je to sa testovima, i da li su oni stvarno 99% sigurni...ja sam prihvatila opciju da nisam trudna, jer 4 negativna i 2 pozitivna ipak nešto govore...ali nije fer-zašto baš meni, kad se ionako mučim sa svim tim....sorry što se izjada, ali ovako mi je lakše izbaciti sve to iz sebe...veliki pozz vam šaljem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|