Kikitown -> RE: Test za trudnoću (6.12.2012 22:25:43)
|
Hvala Andy na odgovoru, ja isto to nikad nisam dozivjela. Nakon sto sam kanula urin na predvidjeno polje, istina da se "penjao" ka kontrolnoj crtici i prešao preko testnog podrucja tako da se odmah ukazala kontrona crta. istina nakon pola minute - minut pojavila se duplo bljeđa ali jasno vidljiva druga crta, prvo nisam mogla da vjerujem od uzbudjenja oči su mi bile uprte u jasno vidljivu drugu crtu, a onda se na moje oci ta druga crta pocela kretati, i izblijedila je. Sabrala sam se i odlucila da sutra radim ponovo test, jer mi je dva dana prije ocekivane. ali nije mi bilo jasno zasto se to desilo jer nikad nisam vidjela nesto tako. da nisam bacila posudicu i pipetu sa jutarnjim urinom ponovila bih ga, ali uvijek nakon sto kanem 4 kapi kako stoji u uputstvu, ja test odlozim, cekam da se upije urin, pojavi kontrolna crta a onda pokupim sve i bacim jer ne zelim da odmah buljim u test, tako da tu izgubim desetak - petnaest sekundi,... znaci mozda sa testom nesto nije bilo u redu. Inace kupim po dva testa, i jedan uradim dva dana prije ocekivane a drugi na da ocekivane. Do sad su uvijek bili negativni, ali nekako budem smirenija ako kasni dan - dva, jer ako ne uradim test stvorim si neki stres pa imam osjecaj da od njega dodatno kasni. hvala Andy u svakom slucaju.
|
|
|
|