Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Većm duže vrijeme imam ovaj problem, ne znam zbog čega i zašto ali me već počeo iritirati. Često stavim onaj konjski gel na stopala ili mokar peškir, ali to kratko traje i opet ista priča ... Prijateljica se zaj... sa mnom, kaže da me hvata klimaks
Većm duže vrijeme imam ovaj problem, ne znam zbog čega i zašto ali me već počeo iritirati. Često stavim onaj konjski gel na stopala ili mokar peškir, ali to kratko traje i opet ista priča ... Prijateljica se zaj... sa mnom, kaže da me hvata klimaks
jesi li provjerila šećer, jedan od indikatora povišenog šećera u krvi je baš ovaj zarenje stopala,
amra_sa imam i ja isti problem. Samo sto sam ja i mislila sam da je to nesto vezano za trudnocu. Gore mi stopala ko da gazim po vatri. Znaci svaki dan osjetim makar po 2-3 put nadan. Meni su nalazi odlicni, sjutra imam kontrolu kod Dr pa cu se zalit. Vidjet cemo sta ce mi Dr reci na to a iduce nedjelje imam i mjerenje seceri u krvi pa cemo i to vidjet.