zutonarandzasto -> RE: dr. Edin Međedović (25.7.2013 17:33:45)
|
Draga Bubamaro01, zbog tebe sam postala clan ovog foruma. porodila sam se prije dva mjeseca i cijelo vrijeme mi je trudnocu vodio dr. Medjedovic. Bez ikakve veze sam dosla do njega, ispricala mu za svoje probleme, i on se prema meni ponasao potpuno pofesionalno i prije svega ljudski. u njegovu strucnost ne sumnjaj, jer je super. Bila sam ocevidac kada je on ispravljao greskedrugih doktora koji su ostavili pacijenticu da krvari, jer su joj presjekli glavni krvni sud. Potpuno se posveti pacijentu, vodi racuna o svemu, nista ne prepusta slucaju. Potrudi se da bude i na porodu, i potpuno je istina da ti olaksava porod setnjama, jer sam se ja uz njegovo vodstvo porodila za 10 minuta od velikih kontrakcija a 1,5 sat od prijema. Ni na minutu mene nije ostavljao samu. tokom trudnoce jako je pristupacan i mnoge stvari sa njim mozes rijesiti telefonom. Ako ti kazem da je moju sestru vodio Dekovic, a on je na dobrom glasu, i porodila se dva mj.prije mene, na kraju joj je bilo zao sto nije isla kod dr.Medjedovica, kad je vidjela kakav je prema meni. Jos da ti kazem da mu nikada nisam ni feninga dala, a uz mene je bio kao privatni lijecnik. Za njega sve pohvala, prema meni je bio kao doktor iz mojih misli, kao da sam ga po svom izboru kreirala. Samo nastavi ici kod njega
|
|
|
|