Amela86 -> RE: Stitna zlijezda (23.3.2014 11:34:18)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: ziki Prolaktin nije hormon stitne zlijezde i neces ga nac u ovom nalazu. Terspija letroksima je uglavnom takva dozivotna. Iskreno meni kao laiku to je stur nalaz, kad ti je kontrola jer na pocetku su cesce da vidis kako regujes na terapiju i da li je doza dobra i treba li povecat. Valjda se javi neko kose malo bolje ratumije da ti pojavi ovo ma znam da nije iz skupine za štinu, al postavih joj pitanje, aporopo njenog prpblema sa zatrudnjivanjem mi imamo kontrolu u petom mjesecu abd. i bogmi lagano brnem kakav će nalaz biti,iskreno se nadam da će pomaka biti, jer drt. mi reče kao nije tačno da se mora letroks do života piti, baš bi mi bilo teško i žao, ipak je mojoj L sedam godina, a neku noć mi drugarica reče ona pije eutireks, kao on je bolji od letroksa, kao od letroksa kosa opada pa da sam luda poludila bih, a ne ovako kao normalna Izvinjavam se ako ce vam zvucati glupo , koliko je prolaktin povezan sa zatrudnjivanjem , nikad me niko nije poslao da radim te nalaze , i ne znam kakav mi je stvarno
|
|
|
|