Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 12:03:13
delly
mi idemo vani i do -10 preko nesmijemo niposto i ako naravno puse i kisa pada , a kad pada snijeg i kad je toplo oko -5 obucemo joj skafanderic kapicu i sve to i iznesem je vani i ona se samo smije i gleda voli kad joj pada snijeg na lice i tako se uspava u kolicima i budu joj obrscici ledeni ali sta fali mora malo ljeti spavala na balkonu otkako se rodila :))) naravno uvjek neko uz nju ...
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 12:28:46
myb@by
Delilah svaki ti cast sto si je tako naucila.Ja sam svoju jutros malo izvela vani.Rodila se u oktobru tako da skoro uopste nismo izlazili.Sad je malo divlja kad izađe ali ja se trudim svim silama da joj to izbijem iz glave.Nekako je i osjetljiva vec joj je dva puta curio nosic a doji.4 su joj mjeseca a vec je pila antibiotike.Iskreno strah me i da je izvodim i da je ne izvodim skroz sam zbunjena
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 12:30:01
teacher75
ja nisam nikako ovih dana jer je snijeg napadao pa ne mogu sa kolicima a u slingu se bojim da se ne okliznem dok je nosim, cekam da se snijeg istopi :(
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 12:59:16
MinaMM
i moj spava. samo ulazim u sobu i govorim hajd probudi se . i onda trk na net da vidim koliko je sad stepeni. bice toplo i u 1 i u 2 i u 3 i kazu bice i sunca. jeee
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 13:00:22
anidla
ja ne smijem
sta ja znam, Noa ne doji, slab imunitet....jos mi fali da se prehladi...mozda predvece odemo da nasih prijatelja ali autom...i to je sve....iz kuce u kucu
sta mislite jel Noa premalen za ove uvjete da ide vanka? 9-tog nam je akBgda puna 3 mjeseca...
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 13:04:59
Mya_81 RR
Joj, Anidla, ja ti nisam prava da ti dam odgovor jer sam postala nažalost toliko plašljiva otkako nam se sve izdešavalo i danima se zna desiti da ne izadjemo pošto ja sve mislim da je hladno previše...a od pola sata joj neće ništa biti i uvijek sam govorila da neću biti mimoza, a pretvaram se u još goru od toga
Ali, danas ipak IZLAZIMO malo oko zgrade taman da se obrazi za rumene pa ćemo kući na kuhano vino
RE: Je li prehladno za setnje u zimskom periodu? 4.2.2010 13:13:18
MinaMM
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: MinaMM
hahha. eno ga, cujem ga....jeeee
MinaMM pa tvoj je mladji od mog bebacha....a mogla bi i ja onda...a?
joj meni samo nek neko kaze da mogu ja odoh...pa da vi budete krive ako Noa pocne smrcati
reci cu mm nagovorile me one sa RR
birani korisnik je trenutno nedostupan . temp u 2 i 3 ce biti je isto +4.
eh ovako, meni su rekli kako je tebi tako je i bebi s tim da je bebi jos malko toplije jer joj je brzi metabolizam. bitno je da nije veliki minus, pada kisa i puse vjetar. i tako se ja ravnam. obucem ga toplo i mi izadjemo, on spava u kolicima cim izadjemo. sad sam zvala i pitala - ok je da setamo jedan sat.