jasmin -> RE: kupanje nakon odnosa (20.8.2013 19:31:03)
|
IZVORNA PORUKA: ananas_ze IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Teddy Bear zamisli da Allah da da preselis u snu,onako dzunup,i meni veoma cesto bude mrsko,al kad se sjetim da cemo biti prozivljeni kako smo preselili....uhhh.Jednom mi se desilo da sam zaspala a mm se okupao i sastavi ti njega zuc u neka doba noci i sta ces kupaj se brzinski i u hitnu,ee zamisli da nije mogao cekati i da smo odmah morali krenuti i bude sudar i ja il preselim il zavrsim u bolnici....onako dzunup Kako sam sinoc ovo citala, pred spavanje mi naumpade, a sta ako preselis u toku odnosa, kao sto i ima slucajeva, ne smijem ni zamislit kakvi bi bili prozivljeni [sm=zmeden.gif] Zato je islam došao s riječima 'zaista se djela cijene prema nijjetima',tako ako ti je namjera odnosa bila zbližavanje s mužem,jačanje ljubavi i samilosti među vama,onda i da se desi što zamišljaš,onda ćeš biti proživljena u Allahovom zadovoljstvu i milosti. Vjernik za spolni odnos sa supružnikom ima nagradu [sm=smiley1.gif]. kako se tebi da objasnjavat sestro draga [sm=smiley31.gif] isto sam htjela reci al nemam zivaca [sm=smiley36.gif] Što mi se ne bi dalo [sm=smiley36.gif],sjedim i kuckam [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|