Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta je potrebno za vjernost? 10.9.2011 0:14:02
veeseelaa
ma ništa nije zauvijek, ljudi se mijenjaju, njihov odnos i sl, sretnu nekog itd al kažem sve dok strasti ima izmedju para malo teže dolazi do prevare..... obično kad smo nezadovoljni dumamo i upadamo u probleme ovakve vrste, obično... naravno ima i onih koji se rode takvi pa im jedna osoba nikada ne postane centar svijeta....
RE: Sta je potrebno za vjernost? 10.9.2011 0:15:37
Niina
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma ništa nije zauvijek, ljudi se mijenjaju, njihov odnos i sl, sretnu nekog itd al kažem sve dok strasti ima izmedju para malo teže dolazi do prevare..... obično kad smo nezadovoljni dumamo i upadamo u probleme ovakve vrste, obično... naravno ima i onih koji se rode takvi pa im jedna osoba nikada ne postane centar svijeta....
slazem se s tobom u potpunosti...
RE: Sta je potrebno za vjernost? 10.9.2011 0:25:16
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Bosanka
ja ipak mislim da ako ti se neko svidja i volis ga,u ovom slucaju partnera bracnog,ne postoji sansa ni mogucnost da ti se jos neko drugi svidi.ako je ljubav tu,tu je i vjernost.
RE: Sta je potrebno za vjernost? 10.9.2011 0:29:26
veeseelaa
Dva normalna insana sa pozitivnim i realnim svjetonazorima.
pa sad ovi što varaju nisu normalni? ne mislim tako.... razlozi su raličiti a ostati vjeran je Boga mi za čestitke, osobito ako se radi o atraktvnom muškarcu ili ženi.... iskušenja su zahebana stvar, nekima se lako opirati kad nemaju možda kome jer neće ići u potragu za istim al ako je muškarac ono baš atraktivan pa mu se svakodnevno nabacuju žene doći će momenat kada neće biti realno svjetonazoran il kako reče normalan
RE: Sta je potrebno za vjernost? 10.9.2011 1:34:36
malena sharena
A to, ljubav, iskrenost, povjerenje, ovo, ono. Meni su price za djevojcice. Nema to veze s tim, pogotovo sto se muskaraca tice, imajuci u vidu njihovu poligamnu prirodu.
RE: Sta je potrebno za vjernost? 10.9.2011 11:51:41
Anoniman
Ma kakve veze ima iskrenost sa vjernoscu? Ono hewj draga ja bih te prevario ...i onda "draga" kaze stop i mi smo vjerni i sretni do kraja naseg zivota Ja sam svoje nekad prije rekla
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Bezinteresna LJUBAV i religijska osvijestenost!! Mada mislim da se tu treba dodati i postivanje sebe i partnera!
, a dodala bih, sto neko rece, STRAST, jer kad ima iskri da frcaju na sve strane nemamo kad gledati okolo