nikita -> RE: Sta je potrebno za vjernost? (8.2.2009 17:15:09)
|
Jeste li gledali film Frida ??? Ona je svom Dijegu (mislim da joj se tako zove MM) znajuci da slika portrete golih zena i pretpostavljajuci da ce je prevariti rekla : " Samo mi budi odan !" Na kraju je on spavao sa njenom sestrom ! Kakva je razlika između vjernosti i odanosti i imali razlike izmedu ta dva pojma !? Na poceku braka sam svom MM-u rekla, ako me prevaris-nemoj mi reći ,a ako ja to saznam sama, napustit cu te ! E sad to je sve lako reci , mislim da neku situaciju prvo treba dozivjeti pa cemo tek onda znati kako bi reagirali!(pogotovo ako imamo djecu) A recet za vjernost -mislim da nema nitko. Mnogo stvari se trebaju posloziti da bi brak bio skladan ! Prvo se treba uci u brak iz pravih razloga tj.volis partnera, zelis s njim provesti zivot i svjestan si da odluke vise neces donositi sam. (naravno uz to ide postovanje, razumnjevanje itd ) Po meni postoje dvije vrste prevare: 1. Zaljubis se u drugu osobu i konstantno varas partnera 2. Varas samo zbog sexa, nije ti dovoljno sexa u braku ili ti nije dobar pa trazis nove sexualne partnere Od toga ne znam sta je gore, ne opravdavam niti jedno! Osim gradanski ,vjencala sam se i vjerski...tu sam se zaklela da cu biti s muzem u dobru u zlu do kraja zivota, ne daj Boze da ne bude tako al sta mi znamo sta ce biti za 10...20ili 50 god Nadam se da ste shvatile sta je pisac htio da kaze...nadam se da necu biti prevarena i da necu prevariti!!!
|
|
|
|