Rođendan na otvorenom (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Secerlamica -> Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:17:25)

Mi sada u julu slavimo treći rođendan, pa obzirom da će biti vjerovatno pakleno, zanima me imate li nekih prijedloga za organizaciju rođendana na otvorenom kako bi se pobjeglo od vrućine :)

veeseelaa -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:18:47)

joj kako bi ja to voljela
al moja A rodjena u decembru, pred n.godinu
jel imate svoj prostor ili?

Secerlamica -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:22:29)

Ma ne, zato i pitam, treba mi lokacija gdje ima nekog sadržaja za djecu i hladovine naravno, a i da nije skupo haha :)

ninuska -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:27:49)

imas super mjesto iza Zujevine u Hadzicima. Bili mi nedavno i bas je neko dijete slavilo rodjendan. Imaju ljuljacke za djecu, ppijesak, klackalica, a okolo su stolovi koji su natkriveni (vecina) i veliki travnjak. Mozes donijeti svoj rostilj, naruciti janje. A, kod njih mozes kupiti pite ispod saca, ustipke i standardno kafu, pice. Koliko sam skontala ti stolovi se ne naplacuju samo to sto kod njih narucis. Ja sam pitala za janje i kilogram kosta 28 KM, ali moras bar dan-dva prije naruciti

M kao Mama -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:28:05)

Mlin u Starom ILijašu, mi smo tamo planirali da slavimo mlađoj, ali se desilo nešto zbog čega ismo mogli, puno je hladovine, protiče rijeka, sve je naravno ograđeno, ima da djecu da se igraju, nama je tu bilo idealno, ali eto ne dade se

Secerlamica -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:31:15)

Hvala puno, mislim da sam za to kod Hadžića čula...Lokve? Otići ću ovih dana da vidim kako šta...
A gdje dođe taj Mlin u Ilijašu, jel imate slučajno neki kontakt i sl?

ninuska -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:35:21)

jeste u Lokvama i stvrno je super. dali su nma kontakt telefon, pa jedino kad muz dodje s posla posaljem ti pp [sm=smiley1.gif]

Secerlamica -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:36:11)

Može, može...hvala puno još jednom :)

M kao Mama -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:42:09)

E, pa onda ovo je ispaltnija varijanta, nama je čiko tražio 30 KM da nam jagnje ispeće, i još kao po 5 km po osobi ko bude, a ostalo piće, hrana ako hoćemo njegovo, ako hočemo naše, ipak je ovo u zujevini onda isplatnije

Secerlamica -> RE: Rođendan na otvorenom (24.6.2013 14:46:06)

Izgleda. Hvala puno na informacijama u svakom slučaju :)

ninuska -> RE: Rođendan na otvorenom (26.6.2013 10:41:02)

IZVORNA PORUKA: Secerlamica

Može, može...hvala puno još jednom :)

Poslala broj na pp [sm=smiley1.gif]

Stranica: [1]