Lady26 -> RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego ste postali trudnica (1.4.2011 15:11:39)
|
IZVORNA PORUKA: Almaa IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: veeseelaa takodje ni meni nije jasno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ako je sve ok imaš ovulaciju jednom mjesečno i to je to ne može više puta, pa ja samim tim manje plodan il više plodan ne postoji Mislim da postoji...moja prijateljica je zatrudnila 2 ili 3 puta, nazlost te trudnoce su bile nezeljene, ali to nije bitno....na kraju isla je doktoru i uzela kontracepciju, i rekao joj je isto ovo : da je jako plodna.... Sad je opet trudna, namjerno, i nosi blizance.... bas bih voljela da vidim kako bi zatrudnila sa oligospermijom ili azospermijom, OT ali moram da prokomentarisem, jer je uvijek zenina plodnost na tapeti, mozda sam i ja "jako plodna", ali to ne znam jer sam se tri godine borila sa muzosterilitetom, a za okolinu je uvijek zena krivac, zaboravili ste na musku plodnost... Ovo je reakcija na moj post? Jer ne razumijem.... Nazalost ili na srecu ne poznajem ove pojmove, nisam se susretala s tim, ja sam samo napisala odgovor na veselin post, da potvrdim ono sto je Remzy pisala....ne znam cemu spominjanje muske plodnosti vezano ova 2 posta....
|
|
|
|