*JJ* -> RE: Suncanje-Kako brzo potamniti (20.6.2013 14:10:56)
|
Galicia Ja nesmije ni da se odmah izlazem previse suncu,izgorit cu,pa sam pomislila mozda da se namazem i ja tako sa uljem. A da ja prvo na balkonu probam [sm=smiley36.gif] pa ako djelovalo onda i na odmoru se natrackati [sm=jezicek.gif] Mila Visnja RR znam ja da je IN biti bijel,ali dzabe kad ja volim da sam malo braonkasta.Meni tako nesto sve zene onda duplo privlacnije..a i po svemu sudeci i moj muzic vise voli kad sam ja malo preplanula[sm=jezicek.gif],al nikako da dobijem finu boju,ja krenem da tamnim pred kraj odmora [sm=smiley1.gif] Mm je prije posjecivao solarijum,pa mi je govorio da odem nekolika puta i bice super,al ja nesmijem jer sam vidila jednom kakva je koza bila kod jedne djevojeke od solarijuma(kao opekotine po kozi),imala je vjerovatno osjetljivu kozu,pa pomislih sta i meni tako bude pa propade cijeli odmor..Ja sam mislila da se mrkva nanosi na tijelo,a ne jede (doduse draze mi je jesti nego se mazati[sm=jezicek.gif]) Zelimo bebu draga cini mi se da sam procitala da to treba da odstoji malo tako,mislim sok od mrkve pomjesan sa maslinovim uljem,ima li neka mjera za to ili onako od oka..neznam .nema mi druge nego isprobati,pa ako funkcionise super,ako ne ni ulja ni preplanula tena [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Curke moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|