Dz3ni
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: Dz3ni Evo mene, opet mi kasni i to ovaj put ozbiljno. Zadnju dobila 20.10. a danas 30. 11. Prije trudnoće su mi ciklusi bili kraći, 25-26 dana otprilike, znači trebala dobiti nekad 15.11. Valjda nisam trudna opet, čuvamo se ali me neka šuha spopala jer imam dosta simptoma, vjerujte strah me test uraditi. Piški mi se stalno, ali imala sam neku urinarnu infekciju nedavno pa je možda to...onda stalno sam umorna i spava mi se ko kad sam trudna bila na početku ono. Nervozna sam i razdražljiva već danima, valjda je PMS. Jadni mm, juče sam se izderala na njega, a on ni kriv ni dužan Grudi su mi iste kao i inače, ali dojim pa mi to nije pokazatelj...i ne boli me ništa. Uhh žensko prokleto meni su menstruacije iza poroda pocele kad je bebi bilo 11 mjeseci i sada mi ciklus zna varirati od nekih 0 dana pa do 32 dana... a kako se to vi cuvate? ako mislis na rikverc metodu, odmah po testic... ako su u pitanju kondomi ili neka druga zastita, vjerovatno je sve ok i samo ti ciklus sara Ma stara "dobra" rikverc metoda, zato i strahujem toliko...sutra radim test ako danas ne dobijem fakat (osjećam ko neki pritisak dole ko kad treba da dobijem pa kontam da izdržim još malo neće li procuriti u što se iskreno nadam ) Ali rekla sam ako procuri, odmah poslije idem ginekologu da mi preporuči kontracepciju, ne mogu ja ove strahove više da preživljavam, stvarno ne vrijedi. Do sad sam na testove potrošila, mogla sam spiralu ugraditi npr. IZVORNA PORUKA: Bebica11 jel ti zadnja bila prva nakon poroda? i meni su prije trudnoce bili ciklusi na 25dana a sad evo po 40, tako da ne brines, dobices ovih dana Eh ovo mi je trebalo i još da mi ciklusi budu po 40 dana, ma niko sretniji od mene A za ovo što pitaš, dobro pitaš... 46. dan od poroda (prošle mi lohije uveliko) sam baš krvarila jedan dan i bila ubjeđena da sam dobila, ali nisam više tako sigurna šta je to bilo. To je bilo nekad početkom juna i nisam dobila do 20.10. a u međuvremenu odradila jedno 20 testova, ona teta u apoteci gdje ih kupujem Bog zna šta misli Eto i zato mi je zlo od testova...a valjda ćeš biti u pravu, vjerovatno mi se ništa još nije stabilizovalo.
|