felix -> RE: Naši trogodišnjaci i četverogodišnjaci (7.9.2012 17:39:10)
|
IZVORNA PORUKA: reallove Kako se ponasati sa "kmezavom" djecom..Ne znam kako drugacije da se izrazim..Moj Ameen ima obicaj da kmezi,npr. mama upaaaaliii mi ctrraniii,mama hocuuu crrrtaannniii(nadam se da razumijete[sm=smiley36.gif])..Ne znam to mene izludi,iz cista mira pocne da kmezi,eh ako fino sa njim,on jos vise,ako galamim na njega,uvrijedi se i place,jutros je cijelo jutro bio kmezav,nista mu ne fali,znam,ali djaba...Ako nam je neko dosao,nije bitno ko,daj da ode kuci kako treba,moje dijete se baca po podu neee iciiii,neeeee,pravi mi problem,vise pozelim da mi niko ne dolazi niti da idem gdje[sm=smiley19.gif] eh draga imam i ja takvog pekmezli djete pa boze, kak sam moze pizdit bezzzz tako mu nekad naleti da poludiš neznaš, šta bi snjim! al ne cesto, kad za nešto zapne tako biti i Bog inace nece taj da ušuti sve i što bi ja trpila, ima onih koji to ne tolerišu i ne trpe... i ja neznam kak da se ponašam u tim situacijama , posle kad se smiri pitam ga zašto placeš bezz što kaze eto zato movam--moram.
|
|
|
|