Vinetu -> RE: Kolica za vece dijete - potreba ili lijenost? (12.6.2013 21:30:15)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Vinetu IZVORNA PORUKA: leona81 dakle napisala sam vec gore da ona nije htjela vise u kolica ali smo nekako izgurali do 3 god...od tada samo hoda. nije meni problem s njom po gradu kod nas, ja sam postavila pitanje za more, ili neko putovanje. vjerovatno da je to nenormalno, ne bi postojala kolica za djecu do 4 ili 5 god. I meni je ovo jednom palo na um... to baš jeste nezgodno! Recimo, odeš u neki drugi grad, drugu državu, i ti bi da razgledaš, kupuješ, šetaš 4-5 sati... a djetetu je to previše. U tom slučaju, možda bih i sama odlučila uzeti kolica, ako bi dijete uopće i htjelo da se vozi u njima. Ali, kako sada nemam uvjete za takvo putovanje, ne moram ni da brinem o tome [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mi da nismo imali kolica u engl zadnji put, kad je imala 2 god i 7 mj, ne bi mogli mrdnuti nigdje al nigdje...niti bi mogli u zooloski vrt za koji treba par sati da se obidje, itd, itd Pa, da... upravo na takve slučajeve sam i mislila. Mislim, i meni bi bilo smiješno sada staviti ovu svoju curu (4,5 god.) u kolica... možda bicikl, da hoće i to...
|
|
|
|