delly -> RE: Kako izgleda u vasem domu? (23.2.2010 8:23:48)
|
sve mi je zaista jakoo lijepo i ilhana odlicna tema ja sam sad pokupila koju ideju ., i mene zanima isto ko ilhanu obozavam uredivati i preuredivati,svako godisnje doba druga boja [sm=smiley36.gif] ali nesto nevolimo bojati zidove [sm=jezicek.gif]bjeli su pa neznam hocu li se to usuditi ,ali ovako presvlake ,zavjese za to ludim [sm=smiley36.gif],. volim sve boje , u mom stanu inace prevladava samoo hrastovina [sm=smiley1.gif] to sam oduvjek imala zelju i sad sam to sebi sama ispunila :) , sve je spremljeno samo evo kuhinja nije,ok je i ova nemam nista ali je ono furu drvo kuhinje sto se meni blagim rijecima gadi [sm=smiley13.gif] pa cemo poslije ferija ove god lijepo i kuhinju cijelu rusiti a morat cemo i zid do spavace koji smo i prosle god rusili jer hocu ormare unutra,a vjerovatno cu se da i predomislim za to jer to ce samo oduziti poso [sm=smiley36.gif]. i nju hocu u hrastovini ,i sank hocu obavezno tako da vesela [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] tvoj mi se pravo vidio jos pogotovo sa onim down svjetlima iznad to planram po cijeloj kuhinji tako da cu ukrasti ideju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] .- . a to sto se pisalo o prepicavanju da je ovo kao da se pokaze ko sta ima mi je stvarno jedna velika glupost . ja volim ovako pogledati ko sta ima jer dobijem ideju i eto ko sad pokupila sam ideju od vesele. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]. a to sto je dana mislim napisala nesjecam se ,o tome da neko u bosni ima vise nego nego vani je prava istina jer ruzno mi je cuti kada kazu : ah vani su imaju , jer i mi imamo racune,i kredite ,i krize . nego dajte zavjesa cure hocu ideja to obozavam :))
|
|
|
|