mamabb -> RE: Kako izgleda u vasem domu? (25.1.2012 8:23:55)
|
Cure hvala vam na komplimentima, drago mi je da vam se sviđa i meni je sve divno [sm=smiley36.gif] i zaista uživam. Uselili smo prije mjesec dana. Nekada, prije nekih 3-4 godine u postanarskom stanu su mi trebali šporet el.i frižider još tad sam zamišljala kuhinju svoju i odabrala sivu boju. Doduše, tad sam imala želju da mi elemnti budu bnarandžasti ali kad sam vidjela ove zidne pločice zaljubila sam se i odlučila za bijelu kuhinju jer sve to mogu, kad mi ovo malo dojadi, osvjžiti bojama. Spavaća soba je rađena po mjeri. Sve nacrtala kako želim i stolar napravio. Puno drvo, bukva iz razloga što nam je parket bukov, pa sam kontala to sve osvježiti stazama bordo boje. L soba je prazna i na proljeće-ljeto kad skupimo novac srediti njoj sobu. Nemam još tepiha[sm=smiley36.gif] milenium, peć je gusana plamen proizvođač, teži oko 125kg grijemo cijeli stan s nojm od 66 kvadrata (u prospektu piše da grije do 75kvadrata) super ugrije, često sm umajici kratkih rukava. Jedina mana joj je što nema lužaru, ali i to smo riješili, kupili onaj usisavač za lug i sve gotovo u pet minuta bez prašine i prljavštine.
|
|
|
|