Dina_1405 -> RE: Kako izgleda u vasem domu? (14.2.2011 1:29:52)
|
Extra tema.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sate sam provela za kompom citajuci od pocetka pa do sad... Uuuuu jedva tipkam,koliko sam pospana... Svaka cast svakoj ponaosob koja je stavila fotografije svog doma. Uzivala sam u fotografijama. [sm=smiley1.gif]Zaista ste me odusevile,mnogo ideja dale... I ja sam u nekoj fazi sredjivanja,sve na tenane... Prije rodjenja mog [sm=duda.gif],smo radili ono glavno u kuci,mjenjanje vrata,podove itd. Namjestaj je u vecini prostorija zavrsen,eh sad ostali su detalji... Dnevnu sam kompletirala,mada mi fali topline i boje,a kombinacija je crna-bijela-siva. Sutra cu slikati , pa stavljam fotografije , ako budem znala[sm=zmeden.gif] Ja uzivam u sredjivanju,kao i vecina vas,ali od silne brige mi je ponestalo ideja. Evo npr. u dnevna mi je najgora. Sve novo,sve ja birala,obisla sve moguce salone u Sa i na kraju nije to-to. Nadam se da cete mi pomoci,u osvjezavanju mog doma,prvenstveno dnevne sobe. ILHANA, tebe bih rado pozvala u goste i platila "izlazak na teren" , pa da rijesim zivotni problem! Zaista imas stila,mastovita si i jako nam je slican ukus.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|