Mirkica -> RE: Kako izgleda u vasem domu? (5.1.2010 13:53:28)
|
IZVORNA PORUKA: mamaajna ko bitno veoma gdje si[sm=zmeden.gif] ,znas duso i ja sam malo jaceg imovinskog statusa,i nemam nista protiv tebe ni bilo koje vani.samo kazem da zene ovde jedva kubure a svaka zena voli da ima svoje lijepo malo gnjezdo,helem ko razumio,razumio.ko ne nek nastavi s slikicama... podpisujem , i ja hvala ALlahu imam sve sto zelim i sredila sam sebi kako zelim ali mi nepada na pamet da prezentujem ovdje, zbog onih koji nemaju nevolim niko da uzdahne na mene niti zbog mene , meni licno ovo dodze hajde da se pokaze ko koliko ima , mozda stavrno nije tako ali meni tako dodze i ja to ne volim. Dijecija sobica je nesto skroz drugo ima tu kreativnosti ljubavi (a ne ono ima se moze se) i to mi je ok kad neko ko zeli postavi slike od dijecije sobice za razliku od Tv-a , kamina itd... Ovo nije napad nije kritika nego samo moje misljenje na dati pf a nismo svi isti , Elhamdulila ja sam zadovoljna sa svim u svom zivotu i samo riejtki mogu uci u moj dom jer to je moj mali raj :).
|
|
|
|