Anoniman -> RE: Kako izgleda u vasem domu? (24.9.2010 13:30:56)
|
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: Gracanka IZVORNA PORUKA: Dida79 Imam problem [sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgleda[sm=zmeden.gif] Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda uredno[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Sto mene dovodi do ludila Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smece[sm=smiley13.gif] Dido,imam i ja te prekrivače,i isti problem,baš mi bude nezgodno kada mi neko dođe,svuku se do pola...fuj vala,ali valjaju mi zbog djece,kada je starija počela hodati uz namještaj kupila sam ih,i kad se sjetim koliko puta sam ih oprala,fleka bude hiljadu,pa trosjed i dvosjed bi bili smo za baciti sada da nema tih prekrivača..tako da ih "trpim" i stalno zatežem,navikla,šta bih drugo... Ja sam rijesila problem izvlacenja mojih prekrivaca..Pa evo za ubuduce neka zna... Potrebno je dvije tanke letvice duzine trosjeda i dvosjeda.Te letvice obmotam platnom i fino ih zaguram izmedju naslonjaca i sjedeceg djela..Veceras moj babo koji ima 130 kg nije ih uspio pomaci ni mm [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Kako si se bona toga dosjetila? A ja evo 2.5 god zatežem...doduše nisam nikad baš ni pokušala naći neko rješenje...heh,jednostavno to je tako i gotovo...e baš ću pokušati s letvicama
|
|
|
|