teacher75 -> RE: Kako izgleda u vasem domu? (13.3.2010 21:55:20)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija heheh baš ću ga pitati zna li TM, a na ovoj se slici ne vidi, čak je i jedna zid plav, po onoj narodnoj- kad je bal nek je maskenbal[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], imam sreće što mi nije šalove razapeo po kuhinji mm je prije mene kupatilo opremio u plavo, wc u bordo (kao nek se obavlja nuzda u boji sarajeva), zidovi dnevne su bili iste boje kao tovja kuhinja (zamisli kako je to depresivno bilo) a planirao je uz bijelu kuhinju staviti plave plocice, iste kao u kupatilo. ali sam mu ja pokvarila planove. prvo sam rekla da nema sanse da moja kuhinja bude plava, pa su kupljene crvene zidne i sive podne plocice, a zatim smo jedva uspjeli prefarbati zidove u dnevnoj sobi u pastelne boje (zuti i narandzasto), toliko je bila jaka ta plava boja-njom je ofarbao i zidove u kupatilu, tako da je sad ostalo kupatilo i wc koji nisu po mom ukusu, mada sam i ja navijac zelje:) a mm je inace bio u skupini Urban Corps, pa mozda skonta ko je[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|