RE: Sex i vino (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

veeseelaa -> RE: Sex i vino (17.4.2014 14:35:27)

IZVORNA PORUKA: bananica

nije ni vama lako sto ne pijete, bar alkoholom da ublazite bol[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mislim na ove sto se i ne sexaju haha

neko pijan lakše život odrobija [sm=jezicek.gif]

aazra -> RE: Sex i vino (18.4.2014 10:01:49)

Moj krajnji domet kad je u pitanju alkohol su "griotte" , možda sam se koji put i napila od njih [sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Sex i vino (18.4.2014 10:44:09)

nije ni vama lako sto ne pijete, bar alkoholom da ublazite bol[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nije sve u alkoholu,ima nesto i u sokicima[sm=smiley36.gif]

pony2507 -> RE: Sex i vino (10.3.2016 0:45:10)

Naučnici su došli do novih otkrića vezanih za dobre strane crnog vina.

Ne samo da u umerenim količinama poboljšava našu krvnu sliku već je uočeno i da podiže nivo seksualne želje kod žena.
Sada ohlađena flaša crnog vina uz večeru i ostalo pomaže muškarcima u osvajanju više nego bilo koje drugo alkoholno piće.

Nakon istraživanja u kom je obuhvaćeno 800 žena, od 18 do 50 godina, otkriveno žene koje su konzumirale jednu ili dve čaše dnevno imaju izraženiju seksualnost i porast libida.

Uzrok te pojačane senzualnosti krije se u svojstvu crnog vina da poboljšava cirkulaciju i protok krvi u ključnim delovima tela.

Pijete li vise vina il se vise sexata, mozda uzivate u sexu, bez da pijete vino, il ne konzumirate ni jedno ni drugo[sm=smiley36.gif]

ja rijetko kad popijem casu vina, al ovo drugo ne trpi zbog toga[sm=jezicek.gif]

Konzumiramo oboje. Nekad samo sex,nekad samo vino a nekad oboje istovremeno [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]