Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Porucujem svima. Nek niste htjele jucw kod mene na post usvajanje djece, ja sam posteno bez albuma bez dnevnika sa tri anketei i vasim albumima i dnevnicima, te postovima uredno sa posla od 8do 4 lazem pola cwtiri oborila svoju. Postenu prvu hiljadu uuuuuuuuuu.aferim, bravo. Anja
Draga moja, da ti Allah podari sabura danas i narednih dana, i tebi i tvojoj djecici.. Vjeruj mi draga moja,legnem misleci na vas, budim se mislim na vas.. ne vjerujem, jos ne vjerujem.. Saljem ti milion ..budi jaka draga moja!!
I ja bih da poručim svom vrlom kolegi da je bolje da se prihvati svog posla umjesto što broji gdje sam bila, na koliko putovanja, obuka i sastanaka...Kani se mahalizma, već zaradi tu plaću za koju bi mnogi "ubili"...
I da, poručujem mami, tati, babi, amidži i tetki u Njemačkoj da ih mnogo volim :D