Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 11:40:51
Super Beba
IZVORNA PORUKA: palachinken Poručujem Super Bebi....etti Keno, hebo te on. poručujem da ti ga ustupam ako insistiraš
_____________________________ Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 11:45:31
palachinken
IZVORNA PORUKA: Super Beba IZVORNA PORUKA: palachinken Poručujem Super Bebi....etti Keno, hebo te on. poručujem da ti ga ustupam ako insistiraš Ma jok, ne treba meni za ovo malo jada
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 11:50:15
anja anjica
Porucujem nekome nemogu vise ovog hipaaaaaaaaaaqaaaaaa hocu drvce. Al zlatnooooooo, hebiga vise
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 11:51:10
anja anjica
Tko me mrzi pa mi ga odma posla
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 11:54:47
anja anjica
Porucujem svima. Nek niste htjele jucw kod mene na post usvajanje djece, ja sam posteno bez albuma bez dnevnika sa tri anketei i vasim albumima i dnevnicima, te postovima uredno sa posla od 8do 4 lazem pola cwtiri oborila svoju. Postenu prvu hiljadu uuuuuuuuuu.aferim, bravo. Anja
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 11:58:08
Nedi
Poručujem anjici da joj saljem jedan virutelni
_____________________________ 24.12.2007. 24.o9.2013.
RE: Poručite nekome nešto.... 12.6.2013 12:01:19
anja anjica
Maca slatkan hvala ti seceru
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 14:49:21
InLove
Draga moja, da ti Allah podari sabura danas i narednih dana, i tebi i tvojoj djecici.. Vjeruj mi draga moja,legnem misleci na vas, budim se mislim na vas.. ne vjerujem, jos ne vjerujem.. Saljem ti milion ..budi jaka draga moja!!
_____________________________ Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 14:53:22
bebacha
Porucujem mati da ise izjasni
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 14:53:36
malena27 RR
Porucujem samoj sebi da se kanim corava posla i razmisljanja sta cu jesti
_____________________________ Beta 05.02.2010. 12,79 Beta 29.12.10. 557,93 Beta 31.12.10 1771,92 09.08.2011. rođen moj dunjaluk Beta 09.06.15. <5 Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani 27.01.17. vanmatericna
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 14:59:13
Super Beba
Poručujem Mati da sjaše sa Henne..ona je udata žena!
_____________________________ Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:02:26
Lady26
Prorucujem svojim "zenama", osim Mate koji/a je jos uvijek nedefinisan/a, da ih voljem
_____________________________ L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:04:11
EEDITH
IZVORNA PORUKA: Super Beba Poručujem Mati da sjaše sa Henne..ona je udata žena! da je neko drugi uzjaše
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:04:26
bebacha
Porucujem mojim zenama makac od mate
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:05:41
damma
Porucujem svojoj kolegici da smanji volum na kompu, jer sve odzvanja kad joj dodje poruka na fb, a sve govori kolko radi i posla ima..
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:07:13
palachinken
IZVORNA PORUKA: damma Porucujem svojoj kolegici da smanji volum na kompu, jer sve odzvanja kad joj dodje poruka na fb, a sve govori kolko radi i posla ima.. Za razliku od nas koji se bavimo bitnim stvarima
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:08:01
damma
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: damma Porucujem svojoj kolegici da smanji volum na kompu, jer sve odzvanja kad joj dodje poruka na fb, a sve govori kolko radi i posla ima.. Za razliku od nas koji se bavimo bitnim stvarima nas ne racunam, mi se borimo
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:08:44
Super Beba
I ja bih da poručim svom vrlom kolegi da je bolje da se prihvati svog posla umjesto što broji gdje sam bila, na koliko putovanja, obuka i sastanaka...Kani se mahalizma , već zaradi tu plaću za koju bi mnogi "ubili"... I da, poručujem mami, tati, babi, amidži i tetki u Njemačkoj da ih mnogo volim :D
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:10:50
damma
bolje mu je nek se registruje na rr ba pa da klikce s nama
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:12:11
Super Beba
IZVORNA PORUKA: damma bolje mu je nek se registruje na rr ba pa da klikce s nama
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 15:17:57
EEDITH
poručujem rr ženama,ovo je za vas, hvala mami i tati i mm na podršci ,i naravno djeci, da nije bilo vas ja ovo nebi izdržala
_____________________________ U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 19:23:37
koka i po
evo moje teme. porucujem...shebala sam te skroz na skroz
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 19:31:54
klemzi
Draga moja, ne izlaziš mi iz glave... Budi jaka zbog svih beba koje će, akoBogda, doći Koko, nek si ih razbacala
_____________________________ Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 19:34:55
koka i po
Koko, nek si ih razbacala ko drugom jamu kopa sam u nju pada i jos jednom porucujem....bolje ti je ne igraj se sa mnom...ujedam
< Poruku je uredio koka i po -- 13.6.2013 19:36:28 >
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Poručite nekome nešto.... 13.6.2013 19:35:22
MicoTico
Samo da poručim svojoj dragoj komšinici "hvala što si uvijek tu kad mi je frka s vremenom"
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Idi na: Odaberi forum Forum ----------------------
[Zatrudnjivanje]
- - Želimo novog člana
- - Problemi sa zatrudnjivanjem
- - Posvajanje djece
- - Nadamo se zajedno
[Trudnoća]
- - Trudnoća i porod
- - Matične ćelije
- - Šta mi treba za novorođenče?
- - - - Baby Textil
- - Porodilište
- - Dvojke, trojke, četvorke
- - Spontani pobačaj
- - Ishrana trudnica
- - Razgovori u očekivanju (djeteta)
- - - - Imena
- - Vježbanje
[Beba]
- - Novorođenče, beba
- - - - Oprema za bebe
- - - - Razvoj bebe
- - - - Rodili smo!
- - - - Zdravlje beba
- - - - - - Alergija
- - Nedonoščad
- - Dojenje i dodavanje
- - Uvođenje guste hrane
- - Poslije porođaja
- - Roditeljski razgovori
[Dijete]
- - Djeca
- - Djeca s posebnim potrebama
- - Od đačića do đaka
- - Dječija oprema
- - Odgoj
- - Vrtić i čuvanje djeteta
- - Ishrana djece
- - Zgode i nezgode
- - »Mrdajmo« zajedno
- - Tinejdžeri
[Partnerstvo]
- - Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…
- - Porodica i partnerski odnosi
- - Seksualnost
- - Porodično zakonodavstvo
- - Finansijske dileme roditeljstva
- - U zagrljaju žalosti
- - Očev forum
[Porodični život]
- - Izleti i godišnji odmori
- - Napravimo zajedno
- - Igre, brojalice, pjesmice
- - Savjeti (za) domaćice
- - Tehnika
- - Kuhajmo zajedno
- - Naša svakodnevica
- - - - Knjiga, film i muzika
- - - - Čestitke
- - - - Graditeljstvo
- - Zdravlje
- - Mršavljenje
- - Kućni ljubimci
- - - - Poklanjanje malih životinja
- - Od cvjetića do salatice
- - Ljepota i moda
[Zajednica RR]
- - O portalu
- - - - FAQ
- - Humanitarnost
- - Druženja, događaji
- - Skupljanje
- - Statistika RR
- - Razgovori…o svemu i svačemu
- - - - Zabava
- - Nagradne igre
Anketa
Zdrava hrana.пеперутка16 Da li se hranite zdravo?
Oznake