Mirkica -> RE: Poručite nekome nešto.... (29.7.2014 11:04:24)
|
IZVORNA PORUKA: ziki Evo ga drugi dan Ramazanskog Bajrama, sesti put reze po istoj rani. Ovaj put jace, dublje, reze sve ono sto je uspjelo srasti. Svaki Bajram mi je ovakav zadnih 6 godina, smijem se a onda sakrijem i otplacem al ovaj...... Juce je tvoj unuk, kog si tako malo drzao u rukama,isao na Bjarm Namaz, znam da bi bio ponosan na njega. Ona mala beba placljiva cije si grceve prehodo dok sam ja nosala onda u Sjenici, od cijeg si placa strepeo vise nego kad smo nas tri plakale. U septembru polazi u skolu Ako Bog da, i bice dobar, donosice knjzice pune petica al nece bit dede da stavi pare u tu knjzicu, kao sto juce nje bilo dede da mu cestita Bjaram i poljubi ruku. Znam koliko si ga zeljeo, koliko si mu se radovo. Znam... Znas li da ima jos jedan djecak mali, al ovo nikad nisi vidjeo. I ovaj bi te odusevio na svoj nacin. I isti su likom, isti svoj deda. I volim ih najvise na svijetu, onoliko koliko roditelj moze voljet dijete pa jos vise jer lice na tebe, jer imaju dosta tvojih osobina. sta reci mislim da covjek ne zna koliko voli roditelej i koliko to boli dok ih en izgubi , ne moze shvatiti i da pokusa zato ti saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] a ono sto nam je Bog odredio tako je valjda i najbolej za nas .
|
|
|
|