Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Evo ga drugi dan Ramazanskog Bajrama, sesti put reze po istoj rani. Ovaj put jace, dublje, reze sve ono sto je uspjelo srasti. Svaki Bajram mi je ovakav zadnih 6 godina, smijem se a onda sakrijem i otplacem al ovaj...... Juce je tvoj unuk, kog si tako malo drzao u rukama,isao na Bjarm Namaz, znam da bi bio ponosan na njega. Ona mala beba placljiva cije si grceve prehodo dok sam ja nosala onda u Sjenici, od cijeg si placa strepeo vise nego kad smo nas tri plakale. U septembru polazi u skolu Ako Bog da, i bice dobar, donosice knjzice pune petica al nece bit dede da stavi pare u tu knjzicu, kao sto juce nje bilo dede da mu cestita Bjaram i poljubi ruku. Znam koliko si ga zeljeo, koliko si mu se radovo. Znam... Znas li da ima jos jedan djecak mali, al ovo nikad nisi vidjeo. I ovaj bi te odusevio na svoj nacin. I isti su likom, isti svoj deda. I volim ih najvise na svijetu, onoliko koliko roditelj moze voljet dijete pa jos vise jer lice na tebe, jer imaju dosta tvojih osobina.
sta reci mislim da covjek ne zna koliko voli roditelej i koliko to boli dok ih en izgubi , ne moze shvatiti i da pokusa zato ti saljem a ono sto nam je Bog odredio tako je valjda i najbolej za nas .
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Evo ga drugi dan Ramazanskog Bajrama, sesti put reze po istoj rani. Ovaj put jace, dublje, reze sve ono sto je uspjelo srasti. Svaki Bajram mi je ovakav zadnih 6 godina, smijem se a onda sakrijem i otplacem al ovaj...... Juce je tvoj unuk, kog si tako malo drzao u rukama,isao na Bjarm Namaz, znam da bi bio ponosan na njega. Ona mala beba placljiva cije si grceve prehodo dok sam ja nosala onda u Sjenici, od cijeg si placa strepeo vise nego kad smo nas tri plakale. U septembru polazi u skolu Ako Bog da, i bice dobar, donosice knjzice pune petica al nece bit dede da stavi pare u tu knjzicu, kao sto juce nje bilo dede da mu cestita Bjaram i poljubi ruku. Znam koliko si ga zeljeo, koliko si mu se radovo. Znam... Znas li da ima jos jedan djecak mali, al ovo nikad nisi vidjeo. I ovaj bi te odusevio na svoj nacin. I isti su likom, isti svoj deda. I volim ih najvise na svijetu, onoliko koliko roditelj moze voljet dijete pa jos vise jer lice na tebe, jer imaju dosta tvojih osobina.
dodju tako ti trenutci.. nedaj se druze
A, drugi dio poruke se odnosi na zenice koje mi pisu na PP: Znači, ja se ne bavim alt_ernativnnom medicinom, samo sam i ja tragala za odgovarajucim cajem za miom, OK!?
< Poruku je uredio acudesa -- 23.9.2014 21:14:07 >
Porucujem svim forumasicama koje su oznacile i jedan dio mog zivota-pozeljela sam vas puno i cesto pomislim na vas A, drugi dio poruke se odnosi na zenice koje mi pisu na PP: Znači, ja se na bavim alternativnnom medicinom, samo sam i ja tragala za odgovarajucim cajem za miom, OK!?
ooooooooooooooooo...hajd ako ti radi PP pošljder nasvježije brojeve telefona... ja mjenjala telefon niTa nemam
i da potvrdim nebavi se ona alternativnom medicinom
Porucujem svim forumasicama koje su oznacile i jedan dio mog zivota-pozeljela sam vas puno i cesto pomislim na vas A, drugi dio poruke se odnosi na zenice koje mi pisu na PP: Znači, ja se na bavim alternativnnom medicinom, samo sam i ja tragala za odgovarajucim cajem za miom, OK!?
odpozdravljam s novim nickom i nalazim se u prvom dijelu posta i da te priupitam kakav je to čaj
Neznam gdje bi ovde cete vidjeti prije Zenice iz zenice dal mi mozete preporuciti gdje ima dvosoban stan blizu ekonomskog fakulteta il okoline da nije daleko da mi preporucite da mi date adresu br tel i sl bila bi vam jako zahvalna treba mi hitno prijateljici
Porucujem svim forumasicama koje su oznacile i jedan dio mog zivota-pozeljela sam vas puno i cesto pomislim na vas
A, drugi dio poruke se odnosi na zenice koje mi pisu na PP: Znači, ja se ne bavim alt_ernativnnom medicinom, samo sam i ja tragala za odgovarajucim cajem za miom, OK!?
Oglo Ćulibrk jest mi drago da vidim da si se javila :) nadam se da si dobro i zdravo
Oglo, dobro si... jojjjjjjjj, bas sam vas pozeljela.... nemojte me vise, nakacit cu se opet, a ja ne znam pomalo
ma svakome naleti tako neki period off-RR.. i svi se opet aktiviraju ;) ne opiri se