Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: kada ste posljednji put dobili pismo 11.6.2013 10:01:41
emi7908
Možda 2000 god. jedno kratko pisamce... i tako mi to nedostaje. Žao mi je što se sve svelo na ovo virtualno, nisam protiv ali pismo je pismo.. a i razglednice naravno.
RE: kada ste posljednji put dobili pismo 11.6.2013 10:04:05
Visnja RR
redovno dobijam racune razglednice od Asjine kume iz Brela za Božić i njen rođendan uvjek... i još par osoba ... prije dvije godine mi bebbe iz SLO poslala novogodsnju razgledicu ..kako sam se obradovala
RE: kada ste posljednji put dobili pismo 11.6.2013 10:06:43
ananas_ze
pismo nisam dugo dobila, cestitke jos uvijek stizu