batterfly -> RE: Kako uvesti red? (22.12.2008 13:51:13)
|
Ne znam sta da ti kazem,..... Jos je rano za bilo kakav red za bebicu od 7,5 mjeseci(mislim da je tvojoj toliko),... To sto ti spava navece cijelu noc,ima da budes presretna!!! Slazem se sa Kanom kada je rekla da je tako lako uvesti red maloj bebici,ne bi bilo toliko nervoznih i nenaspavanih svih nas koje imamo male bebice... Ja ti samo mogu reci da si prava sretnica sto beba spava preko noci,a to je za tebe najbitnije.... E sad ako bas zelis,nesto da pokusas da promjenis,onda budi spremna i da ce to potrajati(mozda),...Mozes,umjesto u 22:00,da je stavljas u 21:00,jer mozda bas i zbog toga sto je stavljas tako "kasno" da spava,ne moze ujutro da se budi,..Sto je ranije navece stavis,ranije ce ujutro da se budi..Ne mora znaciti,ali pokusaj... Ugasi svjetlo u sobi,mozda pomogne da prije zaspi...S tim da joj zadnje spavanje preko dana bude do 17:00(da se tad probudi i da vise ne spava do 21:00(najkasinije do 17:00)... Eto ako mi padne na pamet jos koja ideja ,javim ti!!![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|