Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:38:48
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ceif mi jekad me mm dobro izmasira...
meni kad me mm poseksa
a meni oboje hahahhahah ne zna se sta bolje radi "od svakakve ruke " hahahahhaha
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:38:55
mala86
ustat prije malca i popit kafu na miru,mada nisam neki ovisnik o kafi ,ali tu bas volim
i otici u prirodu negdje sa mm i malim volim ja i obozavam i s drustvo,,ali nesto je posebno kad smo sami
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:42:00
Mirkica
sad bez zeze moj cejf je navecer kad djeca zaspe iskljuciti mozak i ja i mm uzivamo uz kaficu, caj milina , eh posle toga dolazi ovi drugi cejfovi hahaha al ono nakon djeca odu u krevet mi trebaaaaaaada odmorim
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:43:35
InLove
IZVORNA PORUKA: Mirkica
sad bez zeze moj cejf je navecer kad djeca zaspe iskljuciti mozak i ja i mm uzivamo uz kaficu, caj milina , eh posle toga dolazi ovi drugi cejfovi hahaha al ono nakon djeca odu u krevet mi trebaaaaaaada odmorim
Isto
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 11:49:46
Lejla Ka
1. U jutro kahva, sporo bez srkleta, poželjno da je neko drugi napravi, al nije obavezno, ni slučajno sama, na terasi sa lijepim pogledom. 2. Slušat dobru muziku dok se oblačim i šminkam i pritom pjevam na playback na ogledalo ovo obavezno sama! 3. Vikendom u jutro maziti se sa djecom u krevetu 4. Sjedit sa moje 4 L i 1 M 5. Putovat, đe god
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 12:01:28
D_K
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ceif mi jekad me mm dobro izmasira...
meni kad me mm poseksa
a meni oboje hahahhahah ne zna se sta bolje radi "od svakakve ruke " hahahahhaha
kod nas kazu ''zlatne ruke'' a i ostalih dijelova tijela
ovo je zezancija a istina je da onaj moj nikako ne zna masirati - sve po jednom mjestu cvrlja, jos gore otrnim.. neki dan meni se vrat ukocio, valjda od stresa i on poce masirati - prekidoh dok nije dobio tavom po glavi.. a to mi je bas zao, nekad bih dala XY za dobro masiranje.. kontam kad budem na plazi negdje bude onih masera/ica pa se natakariti..
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 12:02:43
D_K
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
1. U jutro kahva, sporo bez srkleta, poželjno da je neko drugi napravi, al nije obavezno, ni slučajno sama, na terasi sa lijepim pogledom. 2. Slušat dobru muziku dok se oblačim i šminkam i pritom pjevam na playback na ogledalo ovo obavezno sama! 3. Vikendom u jutro maziti se sa djecom u krevetu 4. Sjedit sa moje 4 L i 1 M 5. Putovat, đe god
ovo prvo mi je No1 svaki dan.. i to u veliku solju napravim sa mlijekom - i lagano.. nekad gledan crtice a njima, nekad im sibnem laptop pa ja gledam sta je meni ceif.. elem, No1 - jutarnji ceif..
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 12:06:35
D_K
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Shoping Spavanje u nedjeljom do 11(sad je to nemoguce) Napuniti kad i izlezavati se satak
a fakat ja nikad, bas nikad ne spavam duze od 7.. nema veze bila nedelja ne bila.. a nekad bih bas voljela da progledam u podne - da vidim kako je to..
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 12:13:10
lady_bubamara
Kafa, šoping, čitanje knjige, mir , tišina , sve to stoji al najveća uživancija, najveći merak, šator , jezero, buđenje uz cvrkut ptica, pijuckanje kafe uz pogled na jezero i tišinu okovanoj u zelenilu oko nas , uuuh
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 12:23:51
D_K
ja sam jutros ubrala jednu ruzu i citavo jutro je mirisem.. malo, malo ja je u ruku.. fakat odmara ovaj miris.. P.S. radi istine, ja je nisam ni posadila niti radim nesto oko nje.. reko da me ne zamjenite sa nekim ko se brine o cvjecu
eh, moj ceif je pravljenje nakita, fimo, dekupaz.. to je bas moj merak ali to mi naleti, nekad mi se bas ne da a nekad imam super ideja..