Ja sam jedino juce breskve kupila, onako, mogu se. No nije mi to sve jos, jos. I dalje vrtimo isto voce. Jedva cekam da krene ono lijepo i socno [sm=smiley36.gif]
bebaa -> RE: moja pijaca (28.7.2015 20:50:31)
znači danas kupila hren.....150 gr platila 5 km......[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
takođe limun na pijaci 5 km.......[sm=zmeden.gif]nisam imala vremena ići u neki TC da provjerim cijenu...ali ovo je pljačka.....[sm=hudicek1.gif]
ima li neko od vas hrena u bašti.....[sm=zmeden.gif]
salmy -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:30:13)
za sta koristis hren
pitanje jel neka od vas koristi dzumbir? to je ono sto se kupuje na kilo[sm=smiley36.gif] jel?
toliko palamude o njemu...ja imam u prahu...a kad kupim taj sa pijace sta cu od njega[sm=jezicek.gif]
bebaa -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:36:17)
IZVORNA PORUKA: salmy
za sta koristis hren
pitanje jel neka od vas koristi dzumbir? to je ono sto se kupuje na kilo[sm=smiley36.gif] jel?
toliko palamude o njemu...ja imam u prahu...a kad kupim taj sa pijace sta cu od njega[sm=jezicek.gif]
od hrena pravim neki bućkuriš za imunitet.....
a od đumbira imaš sijaset stvrai... čaj za prehladu ili proliv ili mučninu... sirup za imunitet.... Sassy voda za detoksikaciju i mršavljenje.....itd.....[sm=smiley1.gif]
salmy -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:37:07)
IZVORNA PORUKA: bebaa
za sta koristis hren
a od đumbira imaš sijaset stvrai... čaj za prehladu ili proliv ili mučninu... sirup za imunitet.... Sassy voda za detoksikaciju i mršavljenje.....itd.....[sm=smiley1.gif]
gdje ga drzim? jel se to pomalo koristi ono kao na rende?
Hanady RR -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:38:06)
ja koristim đumbir...
najprije imama jela u koje isti stavim... kao začin...ne mnogo...al ima kombinacija u koje ide... a kao čaj i u saso vodu često...mm posebno voli čaj od đumbira... inače isti sam pila u trudnoći protiv mučnine
bebaa -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:40:58)
IZVORNA PORUKA: bebaa
za sta koristis hren
gdje ga drzim? jel se to pomalo koristi ono kao na rende?
držiš ga u foliji u frižideru... npr za čaj ti treba kašičica nasjeckanog đumbira prethodno oguljenog....u svakom slučaju ide pomalo jer je jak......
Galicia -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:46:58)
Polako salmy s djumbirom ljut je. Mi ga koristimo u caju i u sokovima koje pravim tj cijedim, obavezno. Prosle godine ni jednom nismo bili gripavi ni ja ni mm. Znaci pomaze. Dobar je za mucnine. Ja ga drzim u frizideru dole u ladici.
Hanady RR -> RE: moja pijaca (28.7.2015 21:51:06)
I moj stoji u firžideru s tim da držim u papirnoj vrećici isti... rendam il režem na tanke kriškice po potrebi... kao začin treba biti pažljiv... djeca ga smiju...za imunitete je dobra...mojke kad prošmrcaju dobiju čaj sa đumbirom i limunom i dal je moj sojećaj al smiri im se vrioza svaka vrlo brzo...
salmy -> RE: moja pijaca (28.7.2015 22:58:57)
hvala zemske moram ga kupiti..inace stalno imam mucnine[sm=smiley36.gif]