elmaL -> RE: Igranje djetetom (25.6.2013 13:11:19)
|
IZVORNA PORUKA: Dinch Dajte mi vase prijedloge kako vi vrijeme provodite djetetom,koje igre igrate?! Starije kcerka (5) mi je postala ne zainteresovana za sve,po cijeli dan bi samo crtani gledala.Sta god joj predlozim da zajedno radimo,kaze to joj je dosadno. Ne znam sta ti curica inace voli, ali ima dosta nekih kreativnih igrica u smislu uradi sam, kupis recimo neku drvenu figuru sa bojama i uputstvom kako treba da ispadne, pa ona sama oboji, mijesa boje i sl, po mojim iskustvima kad sam kupovala takve stvari za poklon uvijek je bilo interesantno, i ja bih se zabavljala[sm=jezicek.gif] Pa tu su puzle, kreativne bojanke i sl za djecu tog uzrasta, sa nekim edukatvinim i zanimljivim zadacima, ... ako se recimo voli igrati s lutkicama, zajedno sasijete haljinu ili nesto sl, ja sam to uvijek voljela raditi. pa imas onaj fazon da napravis stembilj od krompira, umocis u boju, i i imas u boji oblik koji hoces. uglavnom, malo razmisli pa skontajte nesto u vlastitoj reziji[sm=smiley1.gif] ili malo proguglaj ima dosta ideja sigurno, prilagodis ih vama i eto [sm=bravo.gif]
|
|
|
|