Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
u trudnoci sam imala jaku želju za sexom, stalno smo se sexali a tako je izgleda ostalo i sad, tako da mogu reći sedmično da znamo spavati po 4-5-6 puta trebala bi otvoriti novu temu s nazivom "Jesam li ja normalna?"
ja sam svu trudnocu bila ko luda (a i prije trudnoce), jadni moj mm kad se sjetim, hajd ujutru hajd navece, hajd ovako hajd onako, uglavnom je bilo svaki dan najmanje jednom...
a sad pred kraj malo "odmaramo", al ja jedva cekam opet, poludi ja, a on mi se sve smije.... al vidjet ce on, samo dok izleti....
Draga Felix ako imaš normalnu trudnoću bez problema,što ne smiješ imati odnose...ma možeš do zadnjeg trenutka pa onda u bolnicu na porod naravno moraš pronaći položaje koji ti pašu radi stomaka,ali ima toga tona ja sam u trudnoći bila još gora nego sada,a opet glupo mi je kad supružnici imaju odnose samo radi ,a posle ništa,ja to radim radi sebe,uživam u vodjenju ljubavi ili sexu,i uživala sam i kad smo 'pravili' Sergeja,a on je bio samo logičan slijed naših tjelesnih želja....meni je sex kao šoping,ne znam šta mi je draže pa da,'upražnjavam' ga radi sebe pa tek onda radi mm
hehehe a ja sam u trudnoci imala jaku zelju za tim,cak i na sami dan poroda smo imali i to kakav odnos!Pola sata nakon odnosa zaboli me stomak,u bolnicu i porodim se!Nista mi nije bilo!!! a sad nismo bas u prilici da ga upraznjavamo cesto (i po 5-6 dana ga ne bude)! Nazalost,duhovi (svekar i svekrva)nam nedaju mira!!!
Evo i ja da kazem nesto o sexu sa muzem . Ja bih rado ali on nece , mozda samo jednom ili dva puta u mjesecu , i kaze da mu je i to puno .prije trudnoce smo stalno a sad ga mozda vise ne privlacim
u trudnoci sam imala jaku želju za sexom, stalno smo se sexali a tako je izgleda ostalo i sad, tako da mogu reći sedmično da znamo spavati po 4-5-6 puta trebala bi otvoriti novu temu s nazivom "Jesam li ja normalna?"
pa tebi s pravom i ide taj nick veselaaaa.....super si
Evo i ja da kazem nesto o sexu sa muzem . Ja bih rado ali on nece , mozda samo jednom ili dva puta u mjesecu , i kaze da mu je i to puno .prije trudnoce smo stalno a sad ga mozda vise ne privlacim
draga moja kod mene ti je nekako slicno..ne znam koji mu je vrag ...mozda mu fakat vise nisam privlacna sta ja znam...ali ne daj se ti rastuziti...nisi jedina
draga moja kod mene ti je nekako slicno..ne znam koji mu je vrag ...mozda mu fakat vise nisam privlacna sta ja znam...ali ne daj se ti rastuziti...nisi jedina [/quote]
U trudnoci zabrana bila...ali zazo sad se pozelimo on u Hercegovini pon.ide petkom dolazi i eto sta da kazem u ova 3 dana 4 put a srcani tlak 100 a gdje ne bi bio ...
trudi se on nije problem u trudu ali meni nekada dode samo da sto prije zavrsi.... jednostavno toliko stvari mi je u glavi da se ne mogu skoncentrirati, ne znam kako se opustiti. imate li kakav koristan savjet hvalaa
prije nego bilo sta uradite naspes punu kadu vode lijepo se opustis pustis neku laganu muziku i onda se prepusti neka te ljubav na svojim krilima nosi....i naravno ne razmisljaj ni ocemu drugom nego o svom dragom i cilju ..hehe meni pomogne znas
hehe i meni je tako bilo dok sam bila trudna... a sad nekako mi mrsko...
hehe i meni je tako bilo dok sam bila trudna... a sad nekako mi mrsko...
Sta je ovo moja veselice................... bas se zabrinuh Ma ja nikako u trudnoci Sta je rec mozda nisam normalna????????????????????